1972 Türkiye güzeli Hale Soygazi’nin özel hayatı

PAYLAŞ
1972 Türkiye güzeli Hale Soygazi’nin özel hayatı
  • 0
  • 3425
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 6 dakika da oku
  • +
  • -

1972 Türkiye güzeli Hale Soygazi’nin özel hayatı. Hale Soygazi yıllarca Yeşilçam sinemasının masum sarışın karakterini canlandırdı. Hatta bu akımı ilk olarak Filiz Akın, ardından da Hale Soygazi gelenek haline getirdi. Nitekim Hale Soygazi özel bir röportajında bu konudan da bahsetmektedir. Hale Soygazi’nin özel hayatı herkes tarafından merak edilmektedir. Hale Soygazi nereli? Hale Soygazi çocukları var mı bugünlerin en çok merak edilen konuları arasında. Bizlerde bu yazı dizimizde detayları atlamadan, Hale Soygazi kimdir? Çocukluğu, eğitim hayatı, yurtdışı yaşamı, yeniden Türkiye’ye dönüşü. Katıldığı güzellik yarışmalarını, hangi filmlerle Türk sinemasına merhaba dediği, O yıllarda dönemin hangi aktristi ve aktörlerinin olduğunu, evlilik hayatını, Hale Soygazi’nin hayatına giren erkekleri, Hale Soygazi evlilikleri, ödülleri kısaca üzerinde durulması gereken bir çok konu hakkında bilgiler vermeye çalışacağız. İşte, aşk hayatı ile, güzelliği ile, sinema ve Tv ekranlarında üstün başarıları ile yıllara inat hala genç ve dinamik hali ile Hale Soygazi’nin özel hayatından derlediğimiz haberlerden detaylar başlıyor. Herkesin aradığı o cevap Hale Soygazinin kaç çocuğu var? sorusu. İşte yanıtlar.

Hale Soygazi Kimdir? Çocukluk Yılları İle Hale Soygazi

Hale Soygazi kimdir? Çocukluk yıllarında güzelliği ve sevecenliği ile bilinen Hale Soygazi İstanbulludur. Pek çok kişinin Hale Soygazi nereli ya da Hale Soygazi aslen nerelidir sorusunun cevabını vermiş olduk. Çocuk yılları İstanbul’da geçmiştir. Eğitim hayatı boyunca idealleri bulunan ve bun ideallerinin peşinden koşan ve bunu başaran isimlerin arasında olmuştur. Öyle ki üniversiteyi yarıda bırakarak İsviçre’ye kadar gidebilmiştir. İsviçre’de modellik ve mankenlik eğitimi aldıktan sonra Türkiye’ye geri dönmektedir.

1972 Yıllarının Zirvedeki İsmi Hale Soygazi

Zirveye çıkmak belki de onun hiçin hiç zor olmamıştı. Çünkü yetenekleri, eğitimi ve başarısı ona çok şey katmıştır. Saklambaç dergisinin 1972 Türkiye güzeli kimdir? Diye kulislerde konuşulduğunda fısıltılar arasında Hale Soygazi ismi kulaktan kulağa yayılmaya başlanmıştır. Nitekim böyle de olmuştur. 1972 yılında Saklambaç gazetesinin organize ettiği güzellik yarışmasına katılan Hale Soygazi güzelliği ve zarafeti ile büyüler ve birinci olur. Eski saklambaç gazetesi sahibi, ailesi ve yakın çevresi tarafından takdir ve başarı gören Hale Soygazi için artık sinema hayatı başlamış olacaktır.  1972 Türkiye güzeli kimdir sorumuza cevap bulduğumuza göre yavaş yavaş 1972 Türkiye güzeli Hale Soygazi’nin kalbini ilk olarak kim çaldı? Aşk hayatına kimler dahil oldu bu kısmına gelelim.

Artık saklambaç güzeli bellidir. Bunun yanında İtalya’da Avrupa Sinema Güzeli olarak seçilir. Türkiye güzelleri arasına Hale Soygazi de güzelliği ile damga vurur. 1972 Saklambaç gazetesinin bazı sayfaları aşağıda yer almaktadır. İşte 1972 Saklambaç gazetesinden bazı sayfalar ve görseller.

Hale Soygazi Türkiye güzeli, olarak sinema ve birçok projede yer alamaya başlayacak ve aşkın ilk karesi de belki o yıllarda çekilecektir.

“Aşk öyle bir gelir ki; neye uğradığınızı şaşırırsınız…”

“Aşk öyle bir gelir ki; neye uğradığınızı şaşırırsınız…” Bir röportajında aşkı bu kelimelerle ifade eden Hale Soygazi 1973 Çocuğumu İstiyorum sinema filminde hayatının erkeği aynı sette ile tanışır. Bu isim Ahmet Özhan’dır.  Yine bir röportajında Hale Soygazi’ye sorulan bir soruda;

“Gerçek hayatta da aşk bir büyü mü sizce? 
Bence öyle. Aklın çok işe yaramadığı bir durumdur. Gerçek hayatta da insanlar âşık olduklarında ve aşk bittiğinde gerçeklik algıları değişir. “ şeklinde açıklama yapmaktadır.

1973 yılında başlayan Hale Soygazi Ahmet Özhan aşkı 1976 yılında resmiyete dökülür ve o dönemin ünlü çifti nikah masasına oturur. Bu evlilik kısa sürmüştür denilse de çeşitli kaynaklarda Ahmet Özhan’ın 1985 yılında Hale Soygazi’den boşandığı belirtilmektedir. Geçen bu yıllar arasında Hale Soygazi Ahmet Özhan çiftinin çocuğu olmamıştır. Yani Hale Soygazinin çocuğu varmı sorusu bu noktada da yanıtsız kalıyor. Böyle bir durumda Hale Soygazi çocuğu olsaydı elbette tek taraflı değil bir ayağında da Ahmet Özhan olurdu. Hale Soygazi 1973 yılında başlayan şöhret basamakları devam ederken özel hayatında evliliği 1985 yılında son bulur.

Hale Soygazi Ahmet Özhan birlikteliğinin son bulmasının ardından, Hale Soygazi Barış Pirhasan ile evlendi. Barış Pirhasan o dönemlerde yönetmendir. Hale Soygazi’nin 2. Evliliği olan bu yaşantısı da bir dönem sonra yolların ayrılmasına neden olur. Bu süre zarfında da Hale Soygazi çocuğu olmamıştır. Hale Soygazi ailesi bu aşklarınve tarafların arasındahiçbir şekilde bir yorumları bulunmamaktadır.

Barış Pirhasan kimdir? İşte Barış Pirhasan fotoğrafı

Hale Soygazi 2006 yılında yeniden evlenir. Hale Soygazi Murat Belge ile evlenerek yeni bir hayata atılır. Bu günlerde TV ekranlarında süregelen Hale Soygazi oğlu olarak lanse edilen isimler nedeni ile sanatçının zor zamanlar geçirdiği bilinmektedir. TV ekranlarında çıkan çocuğun Hale Soygazi annesi dir şeklinde yapılan yorumlar ve çıkışlar henüz bir netlik kazanmamıştır.

Hale Soygazi Kaç Yaşındadır? Günümüzde Hale Soygazi Özel Hayatında neler yapıyor?

Hale Soygazi kaç yaşındadır? Bu sorumuzun yanıtı tabi ki de 67 yaşında.  Hale Soygazi eşi Murat Belge ile mutlu bir hayat yaşamaktadır. Hale Soygazi zamanının bir bölümünü özel hayatında arkadaşlarına ayırırken bir kısmını da iş toplantılarında ve projelerde geçirmektedir. Güzelliği bir sır. Makyaj hiçbir şekilde yüzüne yakışmıyor. Her hali ile doğal ve güzel. Hale Soygazi’nin özel hayatında pilates yaptığı ve pilates hocasının olduğu bilinmektedir. Ayrıca beslenme konusunda makarna, pilav, patates de tüketmiyor diye biliniyor. Murat Belge ile evli olan Türk sinemasının ve Yeşilçam sinemasının güzel, asil  ve değerli oyuncusu Hale Soygazi’ye mutluluklar diliyoruz.

Murat Belge kimdir? İşte Murat Belge fotoğrafı

Murat Belge

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!