Abdullah Evgi Taladro

Abdullah Evgi Taladro kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu, sevgilisi? Abdullah Evgi Taladro boy kilo yaş hayatı, biyografi ve vikipedi bilgileri.

PAYLAŞ
Abdullah Evgi Taladro
  • 0
  • 10986
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Abdullah Evgi Taladro kimdir, kaç yaşında, nereli?

Abdullah Evgi Taladro Türkçe Rap Müzik sanatçısı ve müzisyendir. 16 Şubat 1991 tarihinde Mersin’de doğdu. Günümüz itibari ile yaşı 30 yaşındadır. 1999 yılında ilgi duyduğu Rap müziğe 2011 yılında Git Ona Artık ve 2012 yılında Kan şarkıları ile devam etti. Canfeza ve Sancak ile birlikte seslendirdiği şarkılarla ise tamamen tanınmaya başladı. 

Abdullah Evgi Taladro hayatı ve biyografisi

Abdullah Evgi Taladro 16 Şubat 1991 yılında Mersin’de dünyaya geldi. Taladro sahne adıdır. Annesini kaybetmiştir. Memleketi aslen Adana’dır. Eğitim hayatına Mersin’de başladı.Ortaokul yılları Hatay Antakya’da geçti. Liseden mezun olduktan sonra üniversite eğitimine devam etmedi. Aslında doktor olmak isteyen Taladro kısa süre sonra sahne hayatına ve müzik dünyasına yöneldi.

1999 yılında rap müziğe ilgi duymaya başladı. 2011 yılında Git Ona Artık ve 2012 yılında Kan şarkıları ile büyük bir çıkış yakaladı. Ardından Canfeza ve Sancak ile birlikte şarkılar seslendirdi.

Abdullah Evgi Taladro; Kandil, Dem, Beşinci Mevsim ve Hülya adından müzik albümleri bulunmaktadır. Galatasaray taraftarı olan genç rapçi agresif, sert ve geçimsiz bir çocuk olduğunu ifade etmiştir. Ahmet Kaya, Müslüm Gürses ve Selda Bağcan dinleyen Taladro aynı zamanda geniş bir türkü kütüphanesine sahiprtir. Siyah rengi seven Taladro’nun vücudunda 5 dövmesi bulunmaktadır. Taladro sözlerini ve şarkılarını tek bir kadın için yazmış ve bestelemiştir. En sevdiği kitap Demiryolu Çocukları ve en sevdiği şarkılar arasında; Ahmet Kaya Şu Dağlarda Kar Olsaydım, Sagopa Kajmer 24 ve Canfeza Ölüm Rabıtası’dır. 

Abdullah Evgi Taladro boy kilo ve hangi burç?

Abdullah Evgi Taladro boyu 1.71 cm kilosu 82 kg ve burcu Kova.

Abdullah Evgi Taladro sevgilisi?

Taladro’nun hayatı ve sevgilisi hakkında internet kaynaklarında yeterince bilgi bulunmamaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!