Abdullah Kalınsazlıoğlu kimdir, kaç yaşında, dedesi, boyu, dayısı, biyografi?

Abdullah Kalınsazlıoğlu kimdir nerelidir? Abdullah Kalınsazlıoğlu kimin akrabası? Hilal tarih Abdullah Kalınsazlıoğlu kimdir? Abdullah kalınsazlıoğlu ne okuyor? Abdullah Kalınsazlıoğlu kaç yaşında? Abdullah Kalınsazlıoğlu kimdir nerelidir? Abdullah Kalınsazlıoğlu kimin torunu? Abdullah Kalınsazlıoğlu eşi? Abdullah Kalınsazlıoğlu kitapları? Abdullah Kalınsazlıoğlu evli mi? Abdullah Kalınsazlıoğlu kimin yeğeni?

PAYLAŞ
Abdullah Kalınsazlıoğlu kimdir, kaç yaşında, dedesi, boyu, dayısı, biyografi?
  • 0
  • 4088
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Abdullah Kalınsazlıoğlu kimdir, dedesi, dayısı kimdir, Said Nursi, Kadir Mısıroğlu isimleri ile birlikte araştırılıyor? Abdullah Kalınsazlıoğlu nereli, boyu kaç? Abdullah Kalınsazlıoğlu kısaca hayatı vikipedi kaynaklı biyografi bilgileri haberimizin detayında sizlerle birlikte olacak.

Abdullah Kalınsazlıoğlu kimdir, kaç yaşında nereli?

Abdullah Kalınsazlıoğlu Devlet-i Aliyye Ocakları Genel Merkez Sosyal Medya ve Tanıtım Başkanı ve Tarihçidir. 28 Mart 2003 tarihinde Ankara’da dünyaya geldi. Abdülhamid Han ile ilgili videoları ile sosyal medyada tanınmaya başladı.

Abdullah Kalınsazlıoğlu hayatı ve biyografisi

Abdullah Kalınsazlıoğlu 28 Mart 2003 tarihinde Ankara Altındağ‘da dünyaya geldi. Memleketi aslen Çorum Sungurluludur. Eğitimine Çorum’da Mahmut Peşmen İlköğretim Okulunda başladı. Ardından ikinci sınıftayken Antalya iline taşındı ve eğitimine Yıldırım Bayezid İlköğretim Okulunda devam etti. Ortaokulu eğitimini Antalya Turgut Reis Ortaokunda ve lise eğitimini ise Şehit Çetin Çakmak Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde tamamladıktan sonra üniversite hayatına Sakarya Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümünde sürdürmeye başladı. Abdullah Kalınsazlıoğlu eş zamanlı olarak İslami İlimler ve Arapça eğitimi aldı. Abdullah Kalınsazlıoğlu günümüzde eğitiminin yanında Devlet-i Aliyye Ocakları Genel Merkez Sosyal Medya ve Tanıtım Başkanı görevini de sürdürmektedir.

Abdullah Kalınsazlıoğlu kimin akrabası? Abdullah Kalınsazlıoğlu kimin yeğeni? Abdullah Kalınsazlıoğlu kimin torunu? Sorularına karşın ise kendisi İsmailağa Cemaati üyelerinden rahmetli Abdulmetin Balkanlıoğlu’nun yeğenidir. Abdulmetin Balkanlıoğlu’nın dayısı olduğu belirtilmektedir.

Abdullah Kalınsazlıoğlu boy kilo ve hangi burç?

Abdullah Kalınsazlıoğlu boyu 1.70 cm kilosu 63 kg burcu Koç.

Abdullah Kalınsazlıoğlu eşi, evli mi, sevgilisi?

Abdullah Kalınsazlıoğlu eşi yoktur. Evli değildir. Sevgilisi olup olmadığı bilinmiyor. Bekardır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!