Ahmet Şenkaya Kimdir?

Çukur Ferhat kim? Çukur Ferhat karakteri hakkında neler biliyorsunuz? Çukur Ferhat kimdir? Kim kimdir bölümümüzde daha önce okul sıralarında tiyatro oynayan, ilerleyen zamanlarda çeşitli reklam filmlerinde rol alan, hızını kesmeden dizi ve sinema filmlerin yeni genç oyuncusu ve aynı zamanda Çukur dizisinde Ferhat karakterine hayat veren oyuncu Ahmet Şenkaya hayatı ve biyografisini ele alacağız.

PAYLAŞ
Ahmet Şenkaya Kimdir?
  • 0
  • 2517
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Çukur Ferhat kim? Çukur Ferhat karakterini yakından tanıyalım!

Kaliteli yapımlar ve başarılı bir senaryo beraberinde başarılı ve kalıcı roller de getirir. Bu nedenle oyuncu dünyası genellikle canlandırdığı tiplemelerle var olur. Bu nedenle kimse gerçek adlarını bilmez. Dizi ya da filmde canlandırdığı karakter ile özdeşleşir. Oyuncuyu canlandırdığı rolü ile bağrına basar. Eğer oyuncu başarı grafiğini günden güne yükseltiyorsa bu kez gerçek hayatı araştırılmaya başlanır. Tıpkı Çukur dizisi Ferhat gibi!

Peki, Çukur Ferhat kim? Çukur Ferhat karakteri hakkında neler biliyorsunuz? Çukur Ferhat kimdir? Kim kimdir bölümümüzde daha önce okul sıralarında tiyatro oynayan, ilerleyen zamanlarda çeşitli reklam filmlerinde rol alan, hızını kesmeden dizi ve sinema filmlerin yeni genç oyuncusu ve aynı zamanda Çukur dizisinde Ferhat karakterine hayat veren oyuncu Ahmet Şenkaya hayatı ve biyografisini ele alacağız.

Ahmet Şenkaya kimdir? Ahmet Şenkaya nereli? Kaç yaşında?

Ahmet Şenkaya oyuncuk kariyerine henüz okul sıralarındayken tiyatro ile merhaba dedi. Ahmet Şenkaya tiyatro oyunlarını ortaokul’dayken oynamaya başladı. Bu yeteneğini çevresi de fark eder ve onu desteklemeye başlar.

Oyuncu Ahmet Şenkaya 20 Mayıs 1993 yılında İzmir’de dünyaya geldi. İzmir Çamdibi doğumlu olan Ahmet Şenkaya aslen Balkan Göçmeni bir aileye mensuptur. Eğitim hayatı ve çocukluk döneminin büyük bir bölümü İzmir’de geçti. Daha sonra Üniversite ve kamera önü oyunculuk eğitimi için İstanbul’a geldi. Burada İstanbul Beyken Üniversitesi Oyunculuk bölümünde eğitim gördü. Oyunculuk eğitimini Müjdat Gezen sanat okulu ile pekiştirdi. Medya ve televizyonculuk kariyerine ilk olarak çeşitli reklam filmlerinde başladı.

Onu büyük ekranlara taşıyan ilk projesi beyazperdede oldu. İlk canlandırdığı film projesi “Posta Kutusu” sinema filmi oldu. Ahmet Şenkaya “Vatanım Sensin” ile daha bir tanınır sima haline geldi. Oynadığı televizyon dizileri ve sinema filmleri giderek önünü açtı. Ahmet Şenkaya oynadığı diziler ile geleceğe umut veren erkek oyuncular arasındadır. Şimdi yıldızı günden güne parlayan başarılı oyuncular arasında kariyerini sürdürmeye devam etmektedir.

Ahmet Şenkaya evli mi? Sevgilisi kim?

Oyuncu Ahmet Şenkaya bekardır. Şimdilik magazin ve medya camiasına düşen bir aşk hayatına rastlanmadı.

Ahmet Şenkaya boyu, kilosu ve burcu ne?

Ahmet Şenkaya boyu 1.65 cm ve kilosu 72 kg burcu Koç.

Ahmet Şenkaya Twitter

Ahmet Şenkaya İnstagram

Ahmet Şenkaya oynadığı diziler

  • 2019 – Çukur TV Dizisi
  • 2019 – Dijital Esaret Sinema Filmi
  • 2018 – Bir Dilek Tut
  • 2016 – Vatanım Sensin TV Dizisi
  • 2016 – Posta Kutusu Sinema Filmi
  • 2015 – TV reklam filmleri

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!