Ahmet Tatlı kimdir?

Ahmet Tatlı kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu ve burcu? İbrahim Tatlıses oğlu Ahmet Tatlı kim? Ahmet Tatlı ilk eşi, kaç çocuğu var, ne iş yapıyor?

PAYLAŞ
Ahmet Tatlı kimdir?
  • 0
  • 16139
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Gerçek adı: Ahmet Tatlı
Doğum tarihi:  Bilinmiyor
Doğum yeri: Şanlıurfa
Boyu: 1.82 cm
Kilo: 82 kg
Burcu: Bilinmiyor
Eğitim durumu: Lise
Medeni hali: Evli (Tülay Koçak ile)
Meslek:  İş İnsanı
İnstagram hesabı için tıklayın.

Ahmet Tatlı nereli? Kaç yaşında?

Ahmet Tatlı kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu ve burcu? İbrahim Tatlıses oğlu Ahmet Tatlı kim? Ahmet Tatlı ilk eşi, kaç çocuğu var, ne iş yapıyor? Ahmet Tatlı Ceylan, Seren Serengil ile ismi neden yan yana geldi? Ahmet Tatlı hayatı, vikipedi bilgileri ve biyografi detayları kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Ahmet Tatlı hayatı ve biyografisi

Ahmet Tatlı Türk iş insanı. Türkücü, arabesk ve fantezi müziğin usta yorumcusu, ses sanatçısı, oyuncu ve yönetmen İbrahim Tatlıses’in ilk eşinden doğma oğludur. Ahmet Tatlı babası İbrahim Tatlıses ile yaşadığı bir takım problemlerle 2020 yılında gündem oldu.

Ahmet Tatlı ilk eşi, kaç çocuğu var, ne iş yapıyor

Ahmet Tatlı İbrahim Tatlıses’in büyük oğludur. Sanatçı İbrahim Tatlıses’in henüz şöhret basamaklarını tırmanmadan önce Urfa’da evlendiği ilk eşi Adalet Durak’ın oğludur. Gülşen ve Gülden isminde kız kardeşleri bulunmaktadır. İbrahim Tatlıses’in ilk evliliğinden 3 çocuğu dünyaya gelmiştir.

Ahmet Tatlı, Gülden Tatlı, Gülşen Tatlı’nın ağabeyi, babası İbrahim Tatlıses’in diğer evliliklerinden ise İdo Tatlıses, Zübeyde Tatlı, Dilan Çıtak, Elif Ada Tatlı’nın ise üvey ağabeyidir. Ahmet Tatlı meslek olarak ticaret ile uğraşmakta ve yaşamını annesi Adalet Durak ve iki kardeşi Gülden ve Gülşen ile Urfa’da sürdürdü. Bir dönem babası İbrahim Tatlıses’in yakın koruması olarak görev aldı. Ardından kendi iş yerini açtı.

İbrahim Tatlıses oğlu Ahmet Tatlı kim vikipedi

Ahmet Tatlı özel hayatında 3 evlilik yaptı. İlk evliliğini Urfa’da yapan Ahmet Tatlı ilk eşinden Mert Tatlı dünyaya geldi. Ahmet Tatlı oğlu Mert Tatlı’yı 2018 yılında evlendirdi. İbrahim Tatlıses oğlu Ahmet Tatlı ikinci evliliğini şarkıcı Ceylan ile yaptı. 2000 yılında Ceylan ile nikah masasına oturan Ahmet Tatlı 2002 yılında boşandı. Evlilikte aradığını bulamayan Ahmet Tatlı 2008 yılında İstanbul Şişli Evlendirme Dairesi’nde bu kez Tülay Koçak ile nikah masasına oturdu. 2014 yılında Tülay Koçak ile geçimsizlik nedeni ile boşanacakları yönünde haberlerle gündeme gelen Ahmet Tatlı 2020 yılında babası İbrahim Tatlıses ile özel aile sırlarının ifşa edilmesi iddiası ile karşı karşıya geldi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!