Ali Ece kimdir?

Ali Ece kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Ali Ece bandanasız, beresiz, saç, yazıları, hangi takımlı, hangi kanalda? Ali Ece evli mi, eşi kim, çocuğu var mı?

PAYLAŞ
Ali Ece kimdir?
  • 0
  • 3246
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Ali Ece nereli? Kaç yaşında?

Ali Ece kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Ali Ece bandanasız, beresiz, saç, yazıları, hangi takımlı, hangi kanalda? Ali Ece evli mi, eşi kim, çocuğu var mı? Ali Ece hakkında merak edilenler, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Ali Ece hayatı ve biyografisi

Ali Ece Türk Müzisyen ve Yazar. Ayak Oyunlarından Akıl Oyunlarına Futbol adlı kitabın yazarı ve Azize’ye 12 Ağıt, Ayın En Güzel Hali romanlarının yazarı olarak tanınmaktadır.

Ali Ece kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu

Ali Ece 20 Ocak 1977 yılıda İstanbul’da dünyaya geldi. Eğitim hayatına İstanbul’da başladı. Çocukluk yıllarında futbol ile ilgilendi. Saint Joseph Lisesi’ni tamamladıktan sonra üniversite eğitimine Galatasaray Üniversitesi Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi Bölümünde sürdürdü. Ardından Galatasaray Üniveritesi’nde Yüksek Lisans yaptı.

Ali Ece beresiz

Çocuk yaşlarda hayalinde futbolcu olmak istedi.Fenerbahçe, Efes pilsen ve Beşiktaş basketbol takımlarında oynadı. Bir dönem Yapı Kredi Yayınları’nda editör olarak çalıştı. Bunun yanında “Cogito”, “Four Four Two”, “Sanat Dünyamız”, “F dergi” gibi yayınlarda görev aldı.  Galatasaray Üniversitesi, Yıldırım Bosna ve Topkapıspor takımlarında fotbol oynama deneyimleri oldu. Aynı zamanda çeşitli müzik grupları kurdu. Org, bas ve gitar çalman Ali Ece mesleki kariyerinde “SKY Türk-Total Futbol” Lig TV, TRT Spor, NTV Spor ve Hürriyet Gazetesi’nde görev aldı. Ali Ece yakın zamanda Fanatik Gazetesi’nde yazılar kaleme almakta ve solo çalışmalarını sürdürmektedir. Evli olan Ali Ece eşi Senem Ece’dir. Ali Ece boyu 1.80 cm kilosu 90 kg burcu Oğlak.

Ali Ece kitapları

  • 2016 Ayak Oyunlarından Akıl Oyunlarına Futbol
  • 2006 12 Azize’ye 12 Ağıt
  • 2004 Ayın En Güzel Hali

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!