Almila Ada kimdir?

Almila Ada kimdir, nereli, kaç yaşında, boy, kilo ve hangi burç? Oynadığı diziler, estetiksiz hali, ailesi, annesi, sevgilisi kim? Almila Ada Scarlett Johansson benzerliği ve merak edilen Avengers Sahnesi.

PAYLAŞ
Almila Ada kimdir?
  • 0
  • 6564
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Gerçek adı: Almila Ada Bayazıtoğlu
Doğum tarihi:  04/08/1994 (25 yaşında)
Doğum yeri:  İstanbul
Boyu: 1.74 cm
Kilo:  50 kg
Burcu:  Aslan
Eğitim durumu: Üniversite
Medeni hali: Bekar ( Paul Sevdik )
Meslek:  Oyuncu, Model
İnstagram hesabı için tıklayın.

Almila Ada kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Almila Ada kimdir, nereli, kaç yaşında, boy, kilo ve hangi burç? Oynadığı diziler, estetiksiz hali, ailesi, annesi, sevgilisi kim? Almila Ada Scarlett Johansson benzerliği ve merak edilen Avengers Sahnesi ile kısaca yaşamına dair merak edilen tüm detayları kim kimdir bölümümüzde sizler için bir araya getirdik.

Almila Ada hayatı ve biyografisi

Almila Ada Bayazıtoğlu 4 Ağustos 1994 yılında ailenin tek çocuğu olarak İstanbul’da dünyaya geldi. Annesi eğitmen aynı zamanda da modacı ve tasarımları bulunmaktadır.  Babasının ise mesleği gazeteciliktir.  Güzel oyuncu aslen Selaniklidir. 2.5 yaşında iken ailesi ile birlikte Rusya’ya yerleşen oyuncu, 5 yaşında tekrar İstanbul’a geri döner. Eğitim hayatına İstanbul’da başlayan Almila Ada, liseden mezun olduktan sonra üniversite eğitimine İstanbul Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale Bölümü’nde eğitimine devam etti. Daha sonra eğitimine Londra’da yüksek lisans yaparak devam etti.  Bu süre zarfında modellik yapmaya başladı. Dünyaca ünlü dergiler için kamera önünde geçti. Bu dergiler IQ, Vogue ve Instyle gibi ünlü dergiler oldu.

Oyunculuk kariyeri tamamen bir rastlantı ile oldu. Ünlü oyuncu rutin bir günde Londra’da bir metro istasyonunda bir cast direktörü tarafından keşfedilir. O dönemlerde “Avengers” filminin bir sahnesi için Scarlett Johansson’ın küçüklüğünü canlandıracak bir balerin aranır. Almila Ada aranan oyuncular arasından seçmeleri kazanarak oyunculuk kariyerini başlatmış olur. Almila Ada Scarlett Johansson benzerliği ile bilinmektedir.  Almila Ada “Yenilmezler Ultron Çağı” filminde “Kara Dul’u” canlandıran” Scarlett Johansson’ın” gençliğini canlandırmıştır.

Dizi oyunculuğuna 2014 yılında “Kaderimin Yazıldığı Gün” dizisinde “Nehir” karakterine hayat vererek başladı.  En büyük çıkışını ise 2016 yılında “Kırgın Çiçekler” adlı TV dizisi ile yaptı. Burada “Lalin” karakterine hayat verdi. 2017 yılında “Adı Efsane” dizisinin oyuncu kadrosunda yer aldı. Aynı yıl içinde 2017 senesinde “Cennet’in Gözyaşları” dizisinde başrol oynadı. Daha sonra pek çok dizide rol alan Almila Ada 2019 yılında “Güvercin” adlı dizide “Zülüf” karakterine hayat veren isim oldu.

Almila Ada özel hayatına bekar olup sevgilisi ise Paul Sevdik’tir. Güzel oyuncu dizi ve film çalışmalarını sürdürmekte ve yaşamına İstanbul’da devam etmektedir.

 Almila Ada dizi ve filmleri

Almila Ada hangi dizilerde oynadı, oynadığı tüm filmler ve yeni dizisi aşağıda güncel olarak sırlanmaktadır.

  • Güvercin (Zülüf) TV Dizisi 2019
  • Kırık Ayna (Melike ( Gençliği) TV Dizisi 2018
  • Bir Deli Rüzgar (Genç Melike Candan (1978) TV Dizisi 2018
  • Cennet’in Gözyaşları (Cennet Yılmaz) TV Dizisi 2017
  • Adı Efsane (Melis) TV Dizisi 2017
  • Kırgın Çiçekler TV Dizisi  (Lalin)2016
  • Kaderimin Yazıldığı Gün (Nehir) TV Dizisi 2014

 

Almila Ada fotoğrafları

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!