Alona Ataberk doğum günü, ilk eşi, kaç çocuğu var?

Alona Ataberk kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, ilk eşi kim, eski eşi? Alona Ataberk boy kilo yaş hayatı, biyografi ve vikipedi bilgileri.

PAYLAŞ
Alona Ataberk doğum günü, ilk eşi, kaç çocuğu var?
  • 0
  • 8794
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Alona Ataberk ne iş yapıyor? Alona Sağtürk kaç yaşında? Tan Sağtürk eşi kimdir? Tan Sağtürk kaç çocuğu var? Alona Ataberk ilk eşi? Alona Ataberk doğum günü? Alona Ataberk kısaca hayatı ve biyografi bilgileri haberimizin detayında sizlerle birlikte olacak.

Alona Ataberk kimdir, kaç yaşında, nereli?

Alona Ataberk Rus asıllı Rusça-Türkçe tercümanıdır. 1981 yılında Rusya’da doğdu. Günümüz itibari ile yaşı 40 yaşındadır.  Türkiye’ye tercüman olarak gelip Türker İnanoğlu vesilesi ile Romantika müzikalinde yer almasının ardından Tan Sağtürk ile yolları kesişti ve sevgili oldu. Alona Ataberk Tan Sağtürk 2009 yılında nikah masasına oturması ile gündeme geldi ve tanınmaya başladı.

Alona Ataberk hayatı ve biyografisi

Alona Ataberk 1981 yılında Rusya’da doğdu. Eğitim hayatına Rusya’da başladı. Lise ve üniversite eğitimini tercümanlık üzerine tamamladı. Ardından Rusya’da ilk evliliğini gerçekleştirdi. Türkiye ile yollarının kesişmesi Türkçe Rusça tercümanlık yapması ile başladı.

Türker İnanoğlu sayesinde Romantika müzikalinde yer aldıktan sonra ünlü balet Tan Sağtürk ile tanıştı. Alona Ataberk ilk eşinden boşandıktan sonra Türkiye’ye döndü. Ardından Tan Sağtürk ile sevgili oldu. Bu birliktelik kısa bir süre sonra evliliğe dönüştü.

Tan Sağtürk Alona Ataberk 2009 yılında nikah masasına oturdu. Çiftin bu evliliklerinden Ada ve Leo adında iki çocukları dünyaya geldi.

Alona Ataberk boy kilo ve hangi burç?

Alona Ataberk boyu 1.70 cm kilosu 56 kg burcu Oğlak.

Alona Ataberk ilk eşi kim, eski eşi, kaç yaşında, kimdir, nereli, ne iş yapıyor? Tan Sağtürk eşi Alona Ataberk hayatı, vikipedi kaynaklı biyografi bilgilerini derledik.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!