Ariana Grande Kimdir?

PAYLAŞ
Ariana Grande Kimdir?
  • 0
  • 2438
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 4 dakika da oku
  • +
  • -

Ariana Grande Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Kısa Biyografi

Ariana Grande kimdir, küçüklüğü, boyu, şarkıları ve filmlerinini yanı sıra, sevgilisi ve özel hayatına ilişkin bilgiler kim kimdir bölümümüzde sizlerle.

Ariana Grande, sıradışı bir ses tonuyla Amerikalı bir şarkıcı ve aktris. Genç yaşlarına rağmen, dünya çapında binlerce genç hayranının kalbini kazanmayı başardı. Nickelodeon kanalında çocukluk yıllarında profesyonel kariyerine başladı. Şimdi albümleri, filmleri, dizileri ve tiyatroları ile beraber Youtube kanalındaki videolar ve sosyal medya hesapları ile milyonların sevgilisi. Ariana Grande kimdir ve nasıl bu üne kavuştu tüm detaylar.

Ariana Grande 6 Haziran 1993’te Florida’nın doğu kıyısındaki küçük bir kasaba olan Boca Raton’da doğdu. Ailesi erken yaşlardan itibaren Joan Grande ve Edward Butera, çocuklara sanat sevgisini aşıladı. Ariana’nın abisi Frankie, başarılı bir aktör ve yapımcı oldu; şimdi o küçük kız kardeşinin büyük yapımcısıdır. Bugün 25 yaşında olan güzel şarkıcı ve oyuncunun boyu 1.55 cm olup kilosu 45 kg’dır.

Ebeveynler kızı “Little Palm Theatre” adlı müzikal tiyatrosuna götürdüğünde dört yaşında bile değildi ve 4 yıl sonra televizyonda ilk kez ABD milli marşıyla şarkı söylemeye başladı. Bu süre zarfında Ariana, ilk bölümünü “Annie” adlı müzikalde ve daha sonra “Oz Büyücüsü” ve “Güzellik ve Canavar” performansları ile adeta büyüledi.

13 yaşındayken, Amerikalı  Hollywood vokalisti Eric Vetro ile pratik yapmaya başladı. Ayrıca Pink, Katy Perry ve Jason Derulo’dan çok özel dersler aldı. 2007 yılında, kız, bir R & B albümü kaydetmek istediğini belirten yöneticilerle tanışmak için Los Angeles’a geldi. Ancak burada reddedildi ve Ariana oyunculuk derslerine döndü ve 2008’de Charlotte’un 13 adlı Jason Robert Brown adlı şarkısında yer alan Charlotte için rolünü başarılı bir şekilde geçti. Eleştirmenler, Grande’nin ilk çıkışını takdirle karşıladı ve Ulusal Gençlik Tiyatro Derneği’nin ödülünü kazandı.

Ariana Grande Küçüklüğü

Ariana’nın başarılı ilk filmi yönetmenlerin ve yapımcıların dikkatini çekti. 2010 yılında, kanal Nickelodeon’da, Dan Schneider’in yönettiği «Victorious» televizyon dizisinde bir rol aldı. Cat Valentine Ariana rolünün görünüşünü radikal bir şekilde değiştirmek zorunda kalması ve güzel kahverengi saçlı kızdan aktris, mor saç rengiyle ateşli bir güzel kıza dönüştü. Ardından Ariana, görünüşteki değişiklikler nedeniyle hayranların ondan uzaklaşacağından korkuyordu, ancak taraftarlar, aktrisin yeni görüntüsünü bir patlama ile kabul ettiler.

Aynı yıl, Ariana, New York’taki Birdland gece kulübünde, Internet’te komedi karakteri Miranda Sings olarak bilinen Colleen Ballinger ile performans göstermeye başladı. 2011’de taraftarlar, “The Unfriend You” adlı şarkının Grayson Chance’in klibi için Ariana’yı görebiliyorlardı. Bu filmde Grande, şarkının hikayesine göre sevilen şarkıcıyı canlandırdı. Müzik endüstrisi uzun zamandır Ariana’yı çekti ve aynı yıl 18 yaşındaki aktris ilk albümü “Put Your Hearts Up” ı çıkardı. En kısa sürede, disk kitlesini buldu ve Amerikalı gençler arasında son derece popüler oldu.

2014 yılında kız Amerikalı rapçi Big Sean’la bir ilişki içerisindeydi ama bir yıl sonra gençler ayrıldı. 2015 yazında Ariana, dansçı Ricky Alvarez ile bir ilişki başlattı, ama aynı zamanda kısa ve bir yıl sürdü.

2018 ilkbaharında, Grande ve komedyen Pete Davidson arasındaki romantik ilişkilerden haberdar oldu; zaten yaz aylarında çift nişanlandı ve düğün gelecek yıl için planlandı.

22 Mayıs 2017’de Manchester Grande’deki Manchester Arena’nın hemen dışında bir patlama meydana geldi ve buradaki Ariana Grande, “Tehlikeli Kadın Turu” nun bir parçası olan bir konserde yeni sahne aldı. Patlama 19 ölümle sonuçlandı ve yaklaşık 59 kişinin yaralandığı bildirildi. Patlama Ariana Grande’nin konseri sonunda gerçekleşti, ancak olay sırasında Grande yaralanmamıştı.

2018 yazında Ariana, dördüncü stüdyo albümü olan “Billboard 200” şemasının ilk satırlarını canlandıran Sweetener’i çıkardı.

Ariana Grande thank u, next izlemek ve dinlemek için tıklayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!