Arman Bıçakçı kimdir?

Arman Bıçakçı kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu burcu? Arman Bıçakçı ne iş yapar, mesleği? Songül Öden sevgilisi Arman Bıçakçı kim nereli, yaşı, kaç doğumlu?

PAYLAŞ
Arman Bıçakçı kimdir?
  • 0
  • 2972
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Gerçek adı: Arman Bıçakçıyan
Doğum tarihi: Bilinmiyor
Doğum yeri: İstanbul
Boy: Bilinmiyor
Kilo: Bilinmiyor
Burcu: Bilinmiyor
Eğitim: Üniversite
İlişkisi: Evli (Songül Öden ile)
Meslek:  İş İnsanı
İnstagram hesabı için tıklayın

Arman Bıçakçı nereli? Kaç yaşında?

Arman Bıçakçı kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu burcu? Arman Bıçakçı ne iş yapar, mesleği? Songül Öden sevgilisi Arman Bıçakçı kim nereli, yaşı, kaç doğumlu, Ermeni mi, dini? Erman Bıçakçı hakkında merak edilenler, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Arman Bıçakçı hayatı ve biyografisi

Arman Bıçakçı Türk Ermeni asıllı iş adamıdır. Özelikle mücevher alanında yaptığı çalışmalarla tanınmaktadır. Ağustos 2020 tarihinde oyuncu Songül Öden ile evlenesi ile gündeme geldi.

Songül Öden eşi

Arman Bıçakçı ünlü mücevher tasarımcısı Sevan Bıçakçı’nın yeğenidir. Aynı zamanda Türkiye Ermenileri Patrikliği’nin ruhanilerden Zaven Bıçakçıyan’ın oğludur. Ermeni iş insanı Arman Bıçakçıyan eğitim hayatına İstanbul’da başlayan Arman Bıçakçı liseyi tamamladıktan sonra üniversite eğitimine Kocaeli Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünde devam etti. Üniversiteden 2003 yılında mezun olduktan 2 yıl sonra 2005 yılında Sevan Bıçakçı Mücevher’de yönetici olarak çalışmaya başladı.

Songül Öden Arman Bıçakçı

Arman Bıçakçı oyuncu Songül Öden ile 2016 yılında bir tiyatro oyununda tanıştı. 4 yıl birlikte olan Arman Bıçakçı ve Songül Öden 27 Temmuz 2020 tarihinde nikah masasına oturdu. Arman Bıçakçı, günümüzde yaşamını Washington DC’de sürdürmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!