Asena Kızılarslan kimdir?

Asena Kızılarslan kimdir hayatı, kaç yaşında, boy kilo, sevgilisi, yaşı, makyajı, evi, youtube ve tik tok videoları? Tiktok Fenomeni Asena Kızılarslan kısaca hayatı ve biyografi bilgileri.

PAYLAŞ
Asena Kızılarslan kimdir?
  • 0
  • 11953
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Gerçek adı: Asena Nur Kızılarslan Çelik
Doğum tarihi: 1997
Doğum yeri: Giresun
Boy: 1.65 cm
Kilo: 56 kg
Burcu: Bilinmiyor
Eğitim: Üniversite
İlişkisi: Evli (Veysel Çelik ile)
Meslek: Tiktoker, Fenomen
İnstagram hesabı için tıklayın

Asena Kızılarslan nereli? Kaç yaşında?


Asena Kızılarslan kimdir hayatı, kaç yaşında, boy kilo, sevgilisi, yaşı, makyajı, evi, youtube ve tik tok videoları? Tiktok Fenomeni Asena Kızılarslan kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle beraber olacak.

Asena Kızılarslan hayatı ve biyografisi


Asena Kızılarslan Çelik Türk Tiktok fenomenidir. TikTok video platformu üzerinden yayınladığı video ve fotoğrafları, makyaj ve dansları ile tanınmaktadır.

Asena Kızılarslan kimdir hayatı, kaç yaşında, boy kilo, sevgilisi, yaşı, makyajı, evi, youtube ve tik tok videoları

Asena Nur Kızılarslan Çelik 1997 yılında Giresun’da dünyaya geldi. 23 yaşındaki sosyal medya fenomeni Asena Kızılarslan aslen Giresunlu’dur. Eğitim hayatını Çocuk Gelişimi Bölümü’nde ve sonrasında Muhasebe Bölümü’nde tamamlamıştır. Asena Nur Kızılarslan Çelik Sosyal medya fenomenliğine bir kaç yıl önce başladı ve kısa süre içinde tüm sosyal medya hesapları üzerinden takip edilmeye başladı.

Gerek kişisel beceriler, gerek meakyaj videoları, gerek dans videolarının yanı sıra, Asena Nur Kızılarslan Çelik’in videoları arasında dikkat çeken paylaşımları arasında en öne çıkan eşi Veysel Çelik ile ilgili ola videolardır. Bu videolarda Asena Nur Kızılarslan Çelik ve Veysel Çelik asker uğurlaması, askerlik fotoğrafları ve daha sonrasında da evi ile ilgili video içerikleri ön plana çıkmaya başlamıştır. Asena Kızılarslan sevgilisi sorusuna karşın Veysel Çelik evlenmiştir.

Asena Kızılarslan günümüzde yaratıcı, bilgilendirici ve eğitici videolar çekmeye devam etmektedir.

@asenakizilarslancelik

♬ orijinal ses – tug_music

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!