Aslı Sümen sevgilisi, oynadığı diziler, boyu, estetiksiz hali?

Aslı Sümen kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu, burcu, oynadığı diziler, sevgilisi? Aslı Sümen boy kilo yaş hayatı, biyografi ve vikipedi bilgileri.

PAYLAŞ
Aslı Sümen sevgilisi, oynadığı diziler, boyu, estetiksiz hali?
  • 0
  • 4325
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Aslı Sümen kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu, burcu, oynadığı diziler, sevgilisi? Aslı Sümen boy kilo yaş hayatı, biyografi ve vikipedi bilgileri haberimizin detyaında sizlerle birlikte olacak.

Aslı Sümen kimdir, kaç yaşında, nereli?

Aslı Sümen manken, dansçı, dizi oyuncusu ve modeldir. 2017 yılında Miss World -Miss Turkey Güzellik Yarışmasında ikinci seçildi. Yarışmayı birincilikle bitiren Itır Esen Miss Turkey 2017 güzeli seçildi ve tacını aldı. Fakat Itır Esen’in 2016 yılında darbe girişimine ilişkin attığı Tweet nedeni ile yarışma jürisi tarafından tacı alındı. Bu taç yarışmayı ikincilikle bitiren Aslı Sümen’e takdim edildi.  Böylece Aslı Sümen Miss Turkey 2017 güzeli seçildi. Bu süreçten sonra hayatı tamamen değişmeye başladı.

Aslı Sümen hayatı ve biyografisi

Aslı Sümen 11 Şubat 1993 yılında Mersin’de dünyaya geldi. Eğitim hayatına doğup büyüdüğü Mersin’de başladı. Lisede mezun olduktan sonra üniversite eğitimine Orta Doğu Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünde sürdürdü. Bu yıllarda Eşli Danslar Topluluğu’nda yarıştı. Aynı zamanda modern dans, mankenlik, modellik ile ilgilendi.

Aslı Sümen yılında düzenlenen Miss World 2017 güzellik yarışmasında Miss Turkey seçildi. Ayrıca Aslı Sümen 18 Kasım 2017 yılında Çin‘de Miss World’ yarışmasında ülkemizi temsil etti. Yarışma da her ne kadar ikinci olsa da yarışmanın birincisi Itır Esen’in 2016 tarihli darbe tweeti hayatında dönüm noktası oldu ve güzellik yarışmasında birinci oldu.

Aslı Sümen yarışmada birinci olduktan sonra profesyonel olarak, dansçılık, mankenlik ve modellik yapmaya başladı. Aynı zamanda oyunculuk eğitimi aldı.

Miss Turkey güzeli Aslı Sümen oyunculuk kariyerine 2021 yılında Baht Oyunu dizisinde Tuğçe rolü ile adım attı. Daha önce Beduk: We Dance videosu ile ilk ekran deneyimini yaşayan güzel oyuncu ve model kariyerini oyunculuk üzerine inşa etmeye başladı.

Güzel oyuncu Aslı Sümen 2021 yılında Erkek Severse dizisinde Ezgi rolüne hayat veren isim oldu. 2022 yılında Ayşegül karakteri ile Gülümse Kaderine dizisinde rol aldı. 2023 yılında Rhun Duymaz dizisinde Hilal rolüne hayat veren isim oldu.

Genç ve güzel oyuncu dizi ve film çalışmalarına devam etmektedir.

Aslı Sümen boy kilo ve hangi burç?

Aslı Sümen boyu 1.72 cm kilosu 53 kg burcu Kova.

Aslı Sümen sevgilisi?

Aslı Sümen sevgilisi, özel hayatı ve aşk hayatına dair güncel bir bilgiyle ulaşılamamıştır.

Aslı Sümen estetiksiz hali?

Aslı Sümen estetik yaptırıp yaptırmadığı bilinmemektedir.

Aslı Sümen dizileri ve filmleri

Aslı Sümen oynadığı diziler? Aslı Sümen hangi dizilerde oynadı?

  • 2023 Ruhun Duymaz (Hilal)
  • 2022 Gülümse Kaderine (Ayşegül)
  • 2021 Erkek Severse (Ezgi)
  • 2021 Baht Oyunu (Tuğçe)
  • 2018 Beduk: We Dance (Aslı Sümen)
  • 2017 Miss World (Miss Turkey Güzellik Yarışması)

Aslı Sümen ne mezunu, kaç yaşında, nereli, estetik oldu mu, doğum günü ne zaman? Aslı Sümen Miss Turkey kaçıncı sırada, sevgilisi, kısaca hayatı, vikipedi ve Imdb kaynaklı biyografi bilgilerini derledik.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!