Aslı Turanlı Kimdir?

Aslı Turanlı aslen nereli? Aslı Turanlı gerçek yaşı kaçtır? Aslı Turanlı boyu, kilosu ve burcu nedir? Hayatı ve biyografisi kim kimdir bölümümüzde sizlerle.

PAYLAŞ
Aslı Turanlı Kimdir?
  • 0
  • 2343
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 4 dakika da oku
  • +
  • -

Aslı Turanlı Ata Demirer sevgilisi kimdir?

Aslı Turanlı kimdir? TV ekranlarında yer alan yarışma programları ve dizilerle boy gösteren magazin ve medya dünyasında hakkında ortaya atılan gelişmelerle merak uyandıran isim Ata Demirer sevgilisi oyuncu Aslı Turanlı kimdir? Geniş bir kitle tarafından haftalardır merak edilen isim Aslı Turanlı aslen nereli? Aslı Turanlı gerçek yaşı kaçtır? Aslı Turanlı boyu, kilosu ve burcu nedir? Hayatı ve biyografisi kim kimdir bölümümüzde sizlerle.

Aslı Turanlı kaç yaşında? Ata Dermirer ile kaç yaş farkı var?

2019 yılında Aslı Gibidir adlı sinema filminin galasında boy gösteren Aslı Turanlı’nın yaşı, eğitimi ve kariyeri hakkında bilgiler merak edilirken Ata Demirer ile aralarında kaç yaş farkı var sorusu da gündemden düşmedi. Aslı Turanlı Atademirer arasında 22 yaş fark bulunmaktadır. Aslı Turanlı 24 ve Atademirer ise 46 yaşında.

Aslı Turanlı Burun estetiği oldu mu?

Oyuncu Aslı Turanlı 2015 yılında katıldığı yarışma programındaki burnu ile şimdiki hali arasında bazı farklılıklar bulunduğu göze çarpmaktadır. Ancak makyaj mı burun estetiği mi bu konuda net bir şey söylemek imkansız.

Aslı Turanlı hangi yarışma programına katıldı?

Aslı Turanlı yarışma olarak bilgi yarışmasında boy gösteren isim oldu. Katıldığı yarışma programıtüm çevrelerce beğenilen Kim Milyoner Olmak İster? Yarışma programı oldu. Aslı Turanlı Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında ter döken yarışmacılar arasında yer aldı. Kim Milyoner Olmak İster yarışma programına 17 Şubat 2015 tarihinde katılan Aslı Turanlı 428. Bölümde yarıştı.

Aslı Turanlı Ozan Çobanoğlu hakkında

Aslı Turanlı Ozan Çobanoğlu 2017 yılında İstanbul’da bir mekanda birlikte görüntülenmiştir. Bu kare magazin dünyasında Aslı Turanlı Ozan Çobanoğlu birlikteliği hakkında kulislere neden olurken, Aslı Turanlı Ozan Çobanoğlu sevgili mi? Aşk mı yaşıyorlar sorularını da beraberinde getirmiştir. Ancak ikiliden o karelere ilişkin net bir açıklama gelmemiştir.

Aslı Turanlı kimdir? Aslı Turanlı biyografi? Aslı Turanlı kaç yaşında? Aslen nereli?

Oyuncu Aslı Turanlı, 8 Ocak 1995 tarihinde İstanbul’da doğdu.  Eğitim hayatına İstanbul’da başladı. İlkokul ve lise eğitimini İstanbul’da tamamladı.  Üniversiteyi de yine İstanbul Marmara Üniversitesi Dış Ticaret ve Uluslararası Amerikan İlişkileri bölümünde okudu ve mezun oldu. Medya ve televizyonculuk alanında herhangi bir deneyimi olmayan Aslı Turanlı ailesi ve çevresi tarafından kendisine sürekli ‘Şeker Kız’ dediklerini vurgulamıştır. Kariyerine ilk olarak 2015 yılında ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışma programına 17 Şubat 2015 tarihinde katılarak 428. Bölümde yarışan yarışmacılar arasında yer aldı. Bu süreç daha sonra onu gerçek anlamda televizyon ekranlarına taşıdı.

Aslı Turanlı Arka Sokaklar dizisinde hangi rolü oynadı?

Oyunculuk kariyerine tiyatro ve müzikal ile başladı. İlk durağı Emek Sahnesi oldu. Burada çeşitli oyunlarda sahne aldı. Ferdi Merter ve Kaan Erkal imzalı ‘Ahh Süreyya’ müzikali onu bir adım daha zirveye taşıdı. Televizyon ekranlarında dizi oyuncusu olma isteği onu 2017 ve 2018 Arka Sokaklar dizisinde Sinem rolünü oynamasına ve geniş kitlelerce tanınmasına olanak sağladı.

Aslı Turanlı boyu, kilosu ve burcu nedir?

Aslı Turanlı boyu 1.67 cm ve kilosu 52 kg burcu Oğlak.

Aslı Turanlı oynadığı TV dizi ve sinema filmleri hangileridir?

  • 2015 – Kim Milyoner Olmak İster
  • 2017 – Arka Sokaklar TV dizisi – Sinem
  • 2018 – Arka Sokaklar TV dizisi – Sinem
  • Emek Sahnesi – Tiyatral Oyunlar
  • ‘Ahh Süreyya’ Müzikal

Aslı Turanlı instagram

Aslı Turanlı instagram hesabı için tıklayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!