Asya Burcum kimdir?

Asya Burcum kimdir, tik tok fenomeni burcu ne? Instagram fotoğrafları, sevgilisi, yaşı, aslen nereli, telefon numarası kısaca hayatı ve biyografi bilgileri.

PAYLAŞ
Asya Burcum kimdir?
  • 0
  • 2123
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Gerçek adı: Burcum Kaymak
Doğum tarihi: 11 Temmuz 2000
Doğum yeri: İstanbul
Boy: 1.70 cm
Kilo: 55 kg
Burcu: Yengeç
Eğitim: Üniversite
İlişkisi: Bekar
Meslek: Tiktoker, Fenomen
İnstagram hesabı için tıklayın

Asya Burcum nereli? Kaç yaşında?

Asya Burcum kimdir, tik tok fenomeni burcu ne? Instagram fotoğrafları, sevgilisi, yaşı, aslen nereli, gerçek adı, burnu estetik mi, telefon numarası kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Asya Burcum hayatı ve biyografisi

Asya Burcum Türk fenomen, Tiktoker. Tam ve gerçek adı ile Burcum Kaymak. Çalıştığı film setlerinin arka planında çektiği eğlenceli videoları paylaşarak yıldızı parladı.

Asya Burcum 11 Temmuz 2000 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Gerçek adı Burcum Kaymak’tır. Memleketi aslen Aydın’dır. Öğrencilik yıllarında çeşitli nedenlere bağlı olarak okul değiştirmek zorunda kaldı. Atakent Sınav Anadolu Lisesi’ni tamamladıktan sonra üniversite eğitim hayatına İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde ‘Görsel İletişim Tasarımı’ bölümünde devam etti.

Voleybol tutkusu olan Asya Burcum Tik Tok üzerinden yayınladığı videolarla yıldızı parladı. Günümüzde yaşamını İstanbul’da sürdüren fenomen bekar ve sevgilisi yoktur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!