Asya Kasap kimdir?

Asya Kasap kimdir? Sevgilisi kim? Boyu, kilosu, yaşı? Hayatı ve güncel biyografisi sizlerle.

PAYLAŞ
Asya Kasap kimdir?
  • 0
  • 3510
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Asya Kasap kimdir? Aslen nereli? Kaç yaşında?

Türk dizi ve film oyuncusu Asya Kasap 2017 yılında başladığı kariyer yolculuğu günümüzde de başarı ile devam etmektedir. Ege’nin sıcak ilişkilerinin anlatıldığı “Ege’nin Hamsisi” dizisi ile parlayan Asya Kasap kimdir? Nereli? Kaç yaşında? Nasıl şöhret oldu? Gibi soruların yanıtlarını sizler için araştırdık. Kim kimdir bölümümüzde Asya Kasap hayatı, özgeçmişi ve biyografisine ilişkin bilgiler sunacağız.  İşte sevilen oyuncu Asya Kasap hayatı.

Asya Kasap hayatı ve biyografisi hakkında

Güzel oyuncu Asya Kasap 29 Eylül 2001 tarihinde İzmir’de dünyaya geldi. Eğitim hayatına İzmir’de başladı. İlkokul’da oyunculuğa karşı ilgi duymaya başladı ve lise yıllarında oyunculuğu profesyonel olarak yapmak istedi. Daha sonra İzmir’den İstanbul’a geldi. 2017 yılında oyunculuk eğitiminin ardından ilk kez TRT ekranlarında bir Ege dizisi olan “Ege’nin Hamsisi” dizi filminde “İpek Parlak” rolüne hayat verdi. Burada canlandırdığı rol ile izleyicinin dikkatini çekerek iyi bir hedef kitlesi yakaladı. Bir anda hayran kitlesi çoğalmaya başladı. Bu süreci daha sonra 2019 yılında “Sen Analat Karadeniz” dizisinde “Melek” rolü takip etti.  Oyunculuk kariyerine Türkiye’de en çok izlenen dizilerde oyunculuk yaparak başlayan Asya Kasap bir sonraki dizi ve film projelerinde de devasa kadrolarda boy göstereceği bilinmektedir. Oyunculuk kariyerine reklam, tiyatro ve sinema film projesi bulunmayan güzel oyuncu ilerleyen dönemlerde tiyatro ve beyazperde de yer alacağı belirtilmektedir. Genç oyuncu İzmir Güzeli Ajans‘a bağlı olarak çalışmaktadır. Dizi çalışmalarına günümüzde devam eden güzel ve başarılı oyuncu İstanbul’da yaşamaktadır.

Asya Kasap boyu, kilosu, burcu ve yaşı?

Asya Kasap boyu 1.58 cm kilosu 44 kg ve yaşı 18.

Asya Kasap sevgilisi

Asya Kasap sevgilisi olup olmadığı yapılan araştırmalar sonucunda gerçek bilgiye ulaşılamamıştır. Güzel oyuncunun sevgilisi olması halinde buradan duyurulacaktır.

Asya Kasap fotoğrafları

Asya Kasap instagram

Asya Kasap instagram hesabı için tıklayın.

Asya Kasap dizileri

Asya Kasap oynadığı diziler ve rol aldığı tüm film projeleri aşağıda listelenmiştir.

  • 2019 Sen Anlat Karadeniz (Melek) ATV
  • 2018 Ege’nin Hamsisi  (İpek Parlak) TV Dizisi TRT

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!