Ataberk Doğan

Ataberk Doğan kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu, nişanlısı, sevgilisi? Ataberk Doğan boy kilo yaş hayatı, biyografi ve vikipedi bilgileri.

PAYLAŞ
Ataberk Doğan
  • 0
  • 2902
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Ataberk Doğan kimdir, kaç yaşında, nereli?

Ataberk Doğan Fenomen, Oyuncu, Viner ve Youtuber’dır. 28 Mayıs 1993 tarihinde Edirne’de dünyaya geldi. Trakyalı Ataberk Doğan 28 yaşındadır. Trakya şivesiyle çektiği vinelerle ünlendi ve yıldızı parladı. Kokoreççi Ali ve Muhacir Recep’e yaptığı telefon şakalarıyla tanındı.

Ataberk Doğan hayatı ve biyografisi

Ataberk Doğan 28 Mayıs 1993 yılında Edirne’de dünyaya geldi. Eğitim hayatına Edirne’de başladı. Liseyi tamamladıktan üniversite eğitimine İstanbul Arel Üniversitesinde sürdürdü.

Ataberk Doğan boy kilo yaş hayatı, biyografi ve vikipedi bilgileri

Ataberk Doğan fenomen olma yolculuğu, Trakya şivesiyle çektiği vineler ve Kokoreççi Ali ve Muhacir Recep telefon şakalarıyla başladı. Ardından Discord ve Dlive platformlarında yayın yaptı. Hedef kitlesini genişlemesi ile tanınır hale geldi. Bu popülerlik ona beyazperdenin kapılarını araladı. 2019 yılında komedi türünde olan Kırk Yalan sinema filminde Sadık rolünü canlandırdı. 

Ataberk Doğan fenomen olmadan önce online olarak ayakkabı satışı yaptı. Bunun yanında bir de Dj’lik yaptı. Sosyal medya hesapları arasında sıklıkla kullandığı platformlar arasında; Instagram, Twitter, Dlive, Youtube, YouNow, Discord ve Twitch yer almaktadır. Hayvan sever olun fenomenin Boo adında bir köpeği bulunmaktadır.

Ataberk Doğan hangi takımlı diye merak edenler için kendisi Fenerbahçe takımı taraftarıdır. Ataberk Doğan cerrah sevgilisi ile de gündeme gelmiştir. Video içeriği üreticisi Ataberk Doğan anne, babası ve kardeşi bulunmaktadır. Kendisi nişanlı olup, günümüzde yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir.

Ataberk Doğan boy kilo ve hangi burç?

Ataberk Doğan boyu 1.75 cm kilosu 83 kg ve burcu İkizler.

Ataberk Doğan sevgilisi, nişanlısı kim?

Ataberk Doğan sevgilisi ile ilişkisini kısa süre önce nişan yaparak taçlandırdı.

Ataberk Doğan dizileri ve filmleri

Ataberk Doğan oynadığı diziler? Ataberk Doğan hangi dizilerde oynadı?

  • 2019 Kırk Yalan

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!