Atiye Laçin Kimdir?

PAYLAŞ
Atiye Laçin Kimdir?
  • 0
  • 3224
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Atiye Laçin Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Biyografisi

Atiye Laçin hayatı tüm kesimlerce merak ediliyor. Atiye Laçin Çanakkale‘de 13 yıllık Mevlevi Tatlısı öyküsüyle ile tüm kadınlara ilham vermektedir. Atiye Laçin satışları bugün yüzlerce noktaya ulaşmıştır. Atiye Laçin aslen nereli? Doğum yeri neresi?

Atiye Laçin iletişim bilgilerine, tarihin tozlu raflarında günümüz sofralarına ve damak tadına uzanan Mevlevi Tatlısı fiyatlarına kadar, hatta eşsiz bir lezzet olan Mevlevi Tatlısı nerede satılır sorularının tüm cevabını sizler için bir araya getirdik. Atiye Laçin Murabba ve Mevlevi Tatlısı tarifi hakkında bilgileri de bulabilirsiniz.

Çanakkale Gelibolu’da üretilen lokumlar ve diğer ürünleri ile dikkat çeken Atiye Laçin’in başarısı şöyle başlıyor. Kocasının işleri nedeni ile yolu Çanakkale Gelibolu’ya düşen Atiye Laçin, burada Mevlevihane kültürüne ve tarihine merak duymaya başlar. Kısa bir süre sonra tarihi araştırmalar içinde Mevlevi Tatlısı ile tanışır. Mevlevi Tatlısı tarifini günümüze getirerek yepyeni bir lezzete imzasını atar.

2004 senesinde kendi soyadını taşıdığı Laçin şirketini kurar. Çanakkale Türk Kadınlar Birliği tarafından desteklenen Atiye Laçin’in kariyer yolculuğu İbrahim Bodur Girişimcilik Merkezi’nde eğitim alarak devam eder.

2006 senesinde Garanti Bankası ve KAGİDER işbirliği ile organize edilen Temel Girişimcilik ve Eğitim desteğinden faydalanan Atiye Laçin, 2007 ile 2008 senelerinde Altıneller Festivalleri’nde Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından destek alır.

2009 ile 2010 seneleri arasında Konya Şeb-i Arus törenlerinde  Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından destek alır. Ardından KOSGEB’in kredi desteğini alır.

Başarılarına son sürat devam eden Atiye Laçin,  2006 senesinde bir sigorta şirketinin organize ettiği “Başarı Öyküleri Yarışması’nda” Türkiye birincisi seçilir. 2008 senesinde de Çanakkale Türk Kadınlar Birliği tarafından “Örnek Kadın Girişimciliği’ne” layık görülür.

Mevlevi Tatlısı Tarifi

Bugün piyasada oldukça fazla rağbet gören Mevlevi Tatlısı tarifi için reçete unsuz, şekersiz yağsız ve doğal tatlı olarak adlandırılmaktadır. Mevlevi tatlısı içeriğinde yağsız, unsuz, şekersiz ve gluten kullanılmadan, hurma, üzüm, ceviz, badem ve baharat gibi tamamen doğal ürünlerden elde edilmektedir.  Bebek ve çocuklar çikolata niyetine ve özellikle de diyabet şeker hastaları kolayca tüketebilmektedir.

Mevlevi Tatlısı Fiyatları

  • Atiye Laçin. Mevlevi Tatlısı (75 gr) – 8,50 TL
  • Atiye Laçin. Mevlevi Macunu (Cam-230 gr) -16,90 TL
  • Atiye Laçin. Murabba (Cam-230 gr) -21,90 TL
  • Atiye Laçin. Güvem Özü (250 gr) – 12.00 TL
  • Atiye Laçin. Murabba Kutu (75 gr) – 8,50 TL
  • Atiye Laçin. Murabba Kutu (250 gr) – 8,50 TL

Atiye Laçin iletişim bilgileri

Merkez: Bursa yolu 7.km 4.Cadde No:9 Çanakkale Organize Sanayi Bölgesi / ÇANAKKALE
Telefon : +90 286 566 1219
Faks : +90 286 566 1219
GSM : 0 544 422 28 06

 

Web İletişim Bilgileri ve Online Satış

Ürünler: http://www.mevlevitatlisi.com

Online Satış Sitesi: https://www.yukselogullari.com/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!