Aybüke Albere Kimdir?

Aybüke Albere kimdir? Aybüke Albere Edis sevgili mi? Aybüke Albere kaç yaşında? Aybüke Albere doğum tarihi kaçtır? Aybüke Albere boyu kilosu ve burcu gibi tüm detaylar özel hayatı ve biyografisi kim kimdir bölümümüzde sizlerle…

PAYLAŞ
Aybüke Albere Kimdir?
  • 0
  • 2779
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Aybüke Albere ne diyorsan ile parladı!

Aybüke Albere kimdir? Son zamanlarda adını sıkça duyuran isim Aybüke Albere ne diyorsan ile adeta parladı. Peki, daha önce O Ses Türkiye yarışma programına katılan Aybüke Albere kimdir? Aybüke Albere Edis sevgili mi? Aybüke Albere kaç yaşında? Aybüke Albere doğum tarihi kaçtır? Aybüke Albere boyu kilosu ve burcu gibi tüm detaylar özel hayatı ve biyografisi kim kimdir bölümümüzde sizlerle…

Aybüke Albere O Ses Türkiye programına katıldı!

Takvimler 2012 yılını gösterdiğinde Aybüke Albere, Ajda Pekkan’ın ‘Yaz Yaz Yaz’ isimli şarkısını O Ses Türkiye yarışması programında sahnede seslendirdi. O yıllarda beğeni toplayan Aybüke Albere ilerleye yıllarda parlak bir geleceğe sinyal vermeye başlamıştı.

Aybüke Albere Edis sevgili mi?

Birlikte yer aldığı projelerde Aybüke Albere Edis sevgili mi diye düşüneniler için ikilinin çocukluk arkadaşları olduğunu söyleyebiliriz. Çocukluk yıllarında her ikisinin de hayali bir gün beraber sahne almak ve şarkıcı olmaktı.

Aybüke Albere kaç yaşında? Aybüke Albere doğum tarihi kaçtır?

Güzel sanatçı Aybüke Albere 29 yaşındadır. Aybüke Albere 25 Nisan 1990 yılında İzmir Karşıyaka’da dünyaya geldi. Doğum tarihi 25.07.1990’dır.

Aybüke Albere boyu kilosu ve burcu nedir?

Aybüke Albere boyu 1.68 cm olup kilosu 54 kg’dır. Burcu ise Boğa’dır.

Aybüke Albere sevgilisi kim?

Sanat ve müzik kariyeri parlayınca hemen hemen herkesin aklına gelen ilk soru Aybüke Albere’nin sevgilisi kim sorusu? Şöyle belirtelim an itibarı ile Aybüke Albere sevgilisi yoktur ve bekardır.

Aybüke Albere hayatı ve müzik kariyeri hakkında

Aybüke Albere müzik kariyerine lise yıllarında başlamıştır. Müzik kariyerine amatör olarak kurduğu guruplarla başlayarak profesyonel müzikler üretmeye başlamıştır. Lise eğitiminin ardından İzmir Ekonomi Üniversitesi’nin Reklamcılık bölümünü bitirdi. Daha sonra Celal Bayar Üniversitesi’nde Sanat Tarihi bölümünü tamamladı. Müzik kariyeri için 2012 yılında O Ses Türkiye yarışma programına katıldı. Bu süreçte çocukluk arkadaşı şarkıcı Edis müzik piyasasına giriş yaptı. Ünlü popçu Edis’in vokalistliğini yapmaya başladı.

Profesyonel olarak müzik kariyerine bir yandan vokalistlik yaparken diğer yandan sanatçı Onur Özdemir ile Ne Diyorsan single çalışması ile 2019 yılında müzik piyasasına merhaba dedi. Sanat ve müzik kariyerini başarılı bir şekilde sürdüren sanatçı Aybüke Albere çocukken kurduğu hayallerin peşinden koşarak bu soyut hayalleri somut gerçekçiliğe çeviren isim oldu. Sanatçı günümüzde çalışmalarını İstanbul’da sürdürmektedir.

Aybüke Albere instagram hesabı için tıklayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!