Ayça Tilki kimdir?

Aleyna Tilki kardeşi Ayça Tilki kimdir, yaşı kaç, kaç kilo, boyu ve burcu ne, sevgilisi kim, oynadığı diziler, kariyer yolculuğu, kısaca hayatı ve biyografisi.

PAYLAŞ
Ayça Tilki kimdir?
  • 0
  • 2797
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Gerçek adı: Ayça Tilki
Doğum tarihi: 22/08/2005 (14 yaşında)
Doğum yeri:  Konya
Boyu: 1.60 cm
Kilo: 42 kg
Burcu: Aslan
Eğitim durumu: Ortaokul
Medeni hali: Bekar
Meslek: Oyuncu
İnstagram hesabı için tıklayın.

Ayça Tilki kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aleyna Tilki kardeşi Ayça Tilki kimdir, yaşı kaç, kaç kilo, boyu ve burcu ne, sevgilisi kim, oynadığı diziler, kariyer yolculuğu, kısaca hayatı ve biyografisine ilişkin en güncel bilgiler kim kimdir bölümümüzde sizlerle olacak.

Ayça Tilki hayatı ve biyografisi

Türk dizi ve sinema oyuncusu Ayça Tilki Türkiye’de “Yetenek Sizsiniz” yarışması ile şöhret olan ve milyonlarca takipçisi bulunan şarkıcı Aleyna Tilki’nin kız kardeşi’dir. 2 kişilik bir ailede doğan Ayça Tilki’nin babasının adı Mehmet ve annesinin adı Havva’dır. Babası Askeriye’de memur ve annesi ise özel bir kız yurdunda çalışmaktadır. Ayça Tilki’nin anne ve babası 2018 yılında çeşitli gerekçelerle boşanmışlardır. Eğitim hayatına Konya Seydişehir’de başlayan Ayça Tilki okul hayatının yanında oyunculuk eğitimi alarak ablası Aleyna Tilki gibi medya sektöründe kariyer yapmayı planlamıştır. Daha önce Ayça Tilki Aleyna Tilki ile video kliplerinde şarkılar da seslendirmiştir. Profesyonel olarak 2019 yılında “Masal Şatosu: Sihirli Davet”  sinema filminin oyuncu kadrosunda yer alarak ilk kez beyazperde de oyunculuk performansı sergilemiştir.

Masal Şatosu: Sihirli Davet sinema filmi 14 yaşındaki Ayça Tilki’nin ilk oyunculuk deneyimi olmuştur. Günümüzde film çalışmalarını sürdüren Ayça Tilki kariyerine oyuncu olarak devam etmektedir.

Ayça Tilki dizi ve filmleri

Ayça Tilki oynadığı diziler ve rol aldığı tüm film projeleri aşağıda güncel olarak sıralanmıştır.

  • 2019 Masal Şatosu: Sihirli Davet (Sinema Filmi)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!