Aykut Elmas kimdir?

Aykut Elmas kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Aykut Elmas sevgilisi? Aykut Elmas filmleri, hangi dizilerde oynadı, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri.

PAYLAŞ
Aykut Elmas kimdir?
  • 0
  • 5075
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Gerçek adı: Aykut Elmas
Doğum tarihi: 15 Şubat 1991
Doğum yeri: Kütahya
Boyu: 1.66 cm
Kilo: 60 kg
Burcu: Kova
Eğitim durumu: Üniversite
Medeni hali: Bekar
Meslek: Fenomen, Youtuber, Oyuncu
İnstagram hesabı için tıklayın.

Aykut Elmas nereli? Kaç yaşına?

Aykut Elmas kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Aykut Elmas sevgilisi? Aykut Elmas filmleri, hangi dizilerde oynadı, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Aykut Elmas hayatı ve biyografisi

Aykut Elmas Türk oyuncu, fenomen, viner ve youtuber’dır. Paylaştığı içeriklerle kısa sürede tanındı ve fenomen haline geldi. Milyonlarca takipçiye sahiptir.

Aykut Elmas sevgilisi

Aykut Elmas 15 Şubat 1991 yılında Kütahya Tavşanlı’da 2 çocuklu bir ailede dünyaya geldi. Babası memurdur. Eğitim hayatına Tavşanlı’da başladı. Atatürk Anadolu Lisesi’nden mezun olduktan sonra üniversite hayatına İzmir Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü’nde sürdürmeye başladı. Aykut Elmas ilk etapta çektiği Vine videoları ile tanınmaya başladı ve dikkatleri üzerine çekmeye başladı. Bu adım kısa bir süre sonra büyük bir hayran kitlesine ulaşmasına neden oldu. Ayrıca İbrahim Göker, Uğur Can Akgül ile birlikte çektiği videolar sayesinde sosyal ağlarda popüler oldu. Aykut Elmas fenomen olarak sevilmesinde en büyük etken samimi ve komik olmasıdır. Genellikle paylaşımlarında güncel konular belirleyerek kendine has espri anlayışı ile sunmaktadır.

Aykut Elmas oyunculuk kariyerine 2015 yılında ilk kez “Sihirbazlık Okulunda Bir Türk” adlı sinema filminde adım attı. Ardından 2016 yapımı “Nasıl Yani” sinema filminde “Tahir” rolüne hayat verdi. 2017 yılında “Cumali Ceber: Allah Seni Alsın” sienma filmi kadrosunda yer alan Aykut Elmas 2020 yılında “Kayıt Dışı” sinema filmi ile beyazperde de yer aldı. Aykut Elmas bir dönem TRT için “Siberya” adlı tartışma programı ile de hatırlanmaktadır.

Aykut Elmas dizileri ve filmleri

Aykut Elmas oynadığı diziler? Aykut Elmas hangi dizilerde oynadı? Tüm filmleri aşağıda güncel olarak yer almaktadır.

  • 2020 Kayıt Dışı (Off the Record) Sinema Filmi
  • 2017 Cumali Ceber: Allah Seni Alsın Sinema Filmi
  • 2016 Nasıl Yani (Tahir) Sinema Filmi
  • 2015 Sihirbazlık Okulunda Bir Türk Sinema Filmi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!