Ayşegül Çınar Kimdir?

Ayşegül Çınar Kimdir? Sevgilisi kim? Boyu, kilosu, yaşı kaç? Hayatı ve güncel biyografisi sizlerle.

PAYLAŞ
Ayşegül Çınar Kimdir?
  • 0
  • 2625
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Ayşegül Çınar Kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Türk dizi ve tiyatro oyuncusu Ayşegül Çınar kimdir? Güzel oyuncunun hayatına ve kariyer yolculuğuna ilişkin merak edilen tüm detaylar kim kimdir bölümümüzde sizlerle beraber olacak. Çocukluk yıllarında başlayan oyunculuk hevesi onu lise yıllarından sonra oyunculuğa daha çok yaklaştırdı. İstanbul’a gelmesi ile hayatı bir anda değişmeye başladı. Kısa sürede Türkiye’nin en çok izlenen dizi film projesi “Yasak Elma” rol almayı başardı. Burada yetenekleri ve güzelliği ile beğeni topladı. Bu beğeni ve güzelliği onu bir hayranı tarafından kaçırılacak kadar bir seviye taşıdı. İşte Ayşegül Çınar hayatı ve biyografisi. 

Ayşegül Çınar hayatı ve biyografisi

Dizi ve tiyatro oyuncusu Ayşegül Çınar 10 Mayıs 1999 yılında Antalya Manavgat’ta dünyaya geldi. Eğitim hayatına Antalya’da başladı. Çocukluk yıllarında düşlediği oyunculuk kariyerine liseden sonra başladı. Liseden mezun olduktan sonra üniversite hayatına başladı. Bu süreçten sonra İstanbul’a geldi. İstanbul’da Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü’nde oyunculuk eğitimi almaya başladı. Daha sonra bu bölümden mezun oldu. Medya kariyeri 2018 yılında Fox TV ekranlarında yayınlanmaya başlanan “Yasak Elma” dizisi ile başladı. Güzel oyuncunun ilk defa kamera karşısına geçtiği projede “Lila” karakterine hayat verdi. 2019 yılında katıldığı Kanal D ekranlarında yer alan “Müge ve Gülşen’le” programında bir itirafta bulunarak gizli bir hayranı tarafından araba ile kaçırıldığını dile getirerek medya ve magazin dünyasında ses getirmiştir.  Kaçırılma olayına ilişkin olarak telefonu ile bir arkadaşına konum atması emniyet güçlerini de harekete geçirerek oyuncunun hayatını kurtarmıştır. Günümüzde dizi ve film çalışmalarını sürdüren başarılı oyuncu Ayşegül Çınar yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir.

Ayşegül Çınar boyu, kilosu, burcu?

Ayşegül Çınar boyu 1.64 cm kilosu 52 kg burcu Boğa.

Ayşegül Çınar sevgilisi var mı?

Ayşegül Çınar sevgilisi yoktur. Herhangi bir birlikteliği bulunmayan güzel oyuncunun bugüne kadar medya ve magazin dünyasında adı herhangi bir isimle de anılmamıştır.

Ayşegül Çınar fotoğrafları

Ayşegül Çınar fotoğrafları aşağıda yer almaktadır.

Ayşegül Çınar instagram hesabı

Ayşegül Çınar instagram hesabı için tıklayın.

Ayşegül Çınar dizi ve filmleri

Ayşegül Çınar oynadığı diziler ve rol aldığı tüm film projeleri aşağıda listelenmiştir.

  • Yasak Elma  (Lila) TV Dizisi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!