Ayşegül Kılıç ne iş yapıyor? Barış Kılıç’ın eşi kimdir? Biyografi?

2023 yılında Kızılcık Şerbeti dizisinde Ömer rolüne hayat veren Barış Kılıç’ın eşi Ayşegül Kılıç kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, ne iş yapıyor, mesleği ne? Kısaca hayatı ve biyografi bilgileri haberimizin detayında sizlerle olacak.

PAYLAŞ
Ayşegül Kılıç ne iş yapıyor? Barış Kılıç’ın eşi kimdir? Biyografi?
  • 0
  • 20423
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Ayşegül Kılıç kimdir, eşi, yaş, biyografi bilgileri, nereli, kiminle evli? Ayşegül Kılıç eşi kimdir? Barış Kılıç Ayşegül Kılıç kaç çocuğu var? Oyuncu Barış Kılıç’ın eşi ve 2 çocuk annesi Ayşegül Kılıç ne iş yapıyor? Barış Kılıç’ın karısı kimdir?

2023 yılında Kızılcık Şerbeti dizisinde Ömer rolüne hayat veren Barış Kılıç’ın eşi Ayşegül Kılıç kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, ne iş yapıyor, mesleği ne? Kısaca hayatı ve biyografi bilgileri haberimizin detayında sizlerle olacak.

Ayşegül Kılıç kimdir, kaç yaşında, nereli?

Ayşegül Kılıç dizi, reklam ve sinema oyuncusu Barış Kılıç’ın eşidir. Barış Kılıç Ayşegül Kılıç 2007 yılında evlendi. Barış Kılıç’ın 2014 yılında Güllerin Savaşı dizisinde şöhreti yakalaması ile gündeme geldi ve tanınmaya başladı. Ayşegül Kılıç 2015 yılında eşi Barış Kılıç ile ‘Flannels for Heroes’a katılması ile basında yer almaya başladı.

Ayşegül Kılıç hayatı ve biyografisi

Ayşegül Kılıç 1978 yılında İstanbul’da doğdu. Oyuncu Barış Kılıç ile 2000’li yıllarda tanıştı. Çift 2007 yılında evlendi. Barış Kılıç Ayşegül Kılıç ile 2007 yılında nikah masasına oturduktan sonra bu evliliklerinden 2 erkek çocukları dünyaya geldi. Çocuklarının isimleri ise Emir Kılıç ve Batu Kılıç’tır.

Mutlu bir evlilikleri olan Barış Kılıç ve eşi Ayşegül Kılıç 2015 yılında ‘Flannels for Heroes’a katıldı. Günümüzde yaşamını İstanbul’da sürdüren Ayşegül Kılıç eşi Barış Kılıç’ın aynı zamanda büyük bir destekçisidir.

Ayşegül Kılıç boy kilo ve hangi burç?

Ayşegül Kılıç boyu 1.68 cm kilosu 58 kg ve burcu güncellenecektir. Saçları sarıdır.

Barış Kılıç’ın eşi Ayşegül Kılıç kaç yaşında?

Barış Kılıç’ın eşi Ayşegül Kılıç 45 yaşında olduğu biliniyor. Ancak internet kaynaklarında kesin yaşına ilişkin bilgilere ulaşılamamıştır.

Ayşegül Kılıç Barış Kılıç ne zaman evlendi?

Ayşegül Kılıç Barış Kılıç 2007 yılında evlendi. 2023 yılı itibari ile 16 yıllık evlidirler. Bu evliliklerinden iki erke çocuğu bulunuyor.

Barış Kılıç eşi ne iş yapıyor?

Barış Kılıç eşi ne iş yapıyor diye merak edenler için, mesleği turizmciliktir. Turizm acentesi bulunmaktadır. Bu haberimizde dizilerde rol alan ve beğeni toplayan Barış Kılıç’ın eşi hakkında internet kaynaklarında elde ettiğimiz bilgileri derlemeye çalıştık. Ayşegül Kılıç özel hayatına ilişkin olarak hakkında çok kapsamlı bilgiler yer almasa da en azından ne zaman evlendiği, yaşı, mesleği, kaç çocuğunun olduğunu, nerede doğduğu gibi konular hakkında bilgileri bir araya toparladık.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!