Aysu Varol

Aysu Varol kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Aysu Varol sevgilisi? Aysu Varol estetik ve estetiksiz hali? Aysu Varol ne iş yapar?

PAYLAŞ
Aysu Varol
  • 0
  • 4583
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Gerçek adı: Aysu Varol
Doğum tarihi: 14 Mayıs 1999
Doğum yeri: Bursa
Boy: 1.68 cm
Kilo: 47 kg
Burcu: Bilinmiyor
Eğitim: Üniversite
İlişkisi: Bekar
Meslek:  Fenomen, DJ, Model
İnstagram hesabı için tıklayın

Aysu Varol kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Aysu Varol sevgilisi? Ünlü influencer Aysu Varol hakkında merak edilenler kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Aysu Varol Türk influencer, sosyal medya fenomeni, fitness, pilates, sağlıklı beslenme uzmanı, model, butik sahibi, aynı zamanda DJ’dir. Türkiye’de bazı ünlülerin mesajlarını ifşa etmesi ile tanınmaktadır. Aynı zamanda kurumsal firmaların, markaların tercih edilen fenomenleri arasında yer almaktadır. Daha önce DJ olarak çalışmalar yapan Aysu Varol günümüzde bilinen influencer arasında listenin başında yer almaktadır.

Aysu Varol sevgilisi

Aysu Varol 14 Mayıs 1999 yılında Bursa’da dünyaya geldi. Liseyi tamamladıktan sonra üniversite eğitimine Uludağ Üniversitesi’nde sürdürdü. Türkiye’de DJ’lik ve freelancer modellik yaparak tanınmaya başladı. Aynı zamanda sağlıklı beslenme, fitness, pilates eğitimleri vermektedir. Sosyal medya hesaplarını aktif kullanan Aysu Varol kendi adını taşıyan butik sahibidir. Günümüzde kendisine ait bir butiği olan genç ve güzel influencer aynı zamanda birçok firmanın ilk tercih ettiği isimler arasındadır.

Aysu Varol 2020 yılında İzzet Yıldızhan’ı ifşa etmesi ile magazin dünyasında yer almıştır. 57 yaşında olan ünlü türkücü ve 9 çocuk babası İzzet Yıldızhan, Aysu Varol’a Instagram üzerinden attığı mesajlarla ifşa olmuştu.

Aysu Varol bekar olup günümüzde milyonlarca beğeni ve yüzbinlerce takipçiye sahiptir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!