Aysun Karaytuğ Kimdir?

PAYLAŞ
Aysun Karaytuğ Kimdir?
  • 0
  • 9013
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Aysun Karaytuğ Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Kısaca Biyografisi

Aysun Karaytuğ kimdir, yaş, nereli ve kiminle evli? Daha doğrusu evli mi? Yaşantısını nerede sürdürmektedir.  Ekonomist Aysun Karaytuğ kimdir? Son zamanlarda televizyon ekranlarında sempatik tavırları, güçlü ekonomi bilgisi ve bunun yanında sayısal verilerle, doğru saptamalara bilgi denizi niteliğinde sonuçlar sunan güzel sunan isim Aysun Karaytuğ hayatını sizlerle buluşturuyoruz. Piyasaların yorumunu kaliteli standartlarla buluşturan isim olma özelliğine sahiptir. Aysun Karaytuğ  hakkında tüm detaylar kim kimdir bölümümüzde.

Ayrıca Finans sektörünün sarışın güzeli olarak bilinmektedir.  Finans, ekonomi, piyasa, döviz, petrol ve altın fiyatları gibi pek çok alanda yaptığı doğru yorumlarla beğeni kazanmaya devam etmektedir. Tüm borsa camiasının severek takip ettiği bir isimdir.

Aysın Karaytuğ 1980 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Günümüzde başarılı akademik kariyeri ile Zürih, İsviçre’de ve bazen İstanbul’da yaşamını sürdürmektedir. Aile kökeni olarak Aysun Karaytuğ ailesini merak edenler için aslen Yarı Yugoslav Yarı Arnavut. Bugün 38 yaşında olan güzel ekonomist birçok dünya kadını tarafından beğenilmektedir. Hatta belli bir kitle Aysun Karaytuğ estetik olduğu yönünde iddialar da ortaya atmaktadır.

Aysun Karaytuğ kariyer hayatı ve kariyer yolculuğu ise şu şekildedir.

Tacirler Yatırım Portföy Yönetimi Direktörü Ekonomist Aysun Karaytuğ,  Eğitim hayatına önce İstanbul Üniversitesi Psikoloji bölümü ve hemen ardından çift anadal eğitimi San Diego State University International Economics alanını tamamladıktan sonra başladı.

Ekonomist Aysun Karaytuğ 2011 yılında Destek Menkul’den ayrıldı ve Tacirler Menkul Değerler’in kurumsal iletişim direktörlüğüne atandı. CNN TÜRK,  HaberTürk, BloombergHT, NTV ve daha pek çok ekonomi programında ekranlarda yer almaktadır.

  • Daha sonra 1999 yılı ile 2004 Yapı Kredi Corporate Investment Banking,
  • 2004 ve 2011 yılları arasında Garanti Bank  Corporate Investment Banking Manager

Ocak 2011’den günümüze kadar da Tacirler Yatırım’da Managing Director EMEA Gigant Swiss Consulting AG çalışmalarını sürdürmektedir. Aysun Karaytuğ evli olup olmadığı bilinmemektedir.

BloombergHT ekranlarında Aysun Karaytuğ  Erda Gerçek ile birlikte ekonomi ve borsa gündemi hakkında program yapmaktadırlar. Habertürk, CNN TÜRK ve daha pek çok ekonomi programında ekran yüzü olan Ekonomist Aysun Karaytuğ kariyerini istikrarlı bir şekilde sürdürmeye devam etmektedir.

Aysun Karaytuğ Sosyal Medya Hesapları

Aysun Karaytuğ instagram hesabına ulaşmak için tıklayın. 

Aysun Karaytuğ Twitter hesabı için tıklayın.

Aysun Karaytuğ Fotoğrafları

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!