Ayten Rasul kimdir, yaşı, nereli, boyu, sevgilisi?

PAYLAŞ
Ayten Rasul kimdir, yaşı, nereli, boyu, sevgilisi?
  • 0
  • 10826
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Ayten Rasul kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, sevgilisi, şarkıları? Ayten Rasul kısaca hayatı vikipedi kaynaklı biyografi bilgileri haberimizde…

Ayten Rasul kimdir, kaç yaşında, nereli?

Ayten Rasul tam adı ile Aytən Rəsulova Azeri şarkıcı ve müzisyendir. 1998 yılında Azerbaycan Bakü’de doğdu. Günümüz itibari ile yaşı 23 yaşındadır. Azerbaycan ve Türkiye’de Youtube kanalı üzerinden seslendirdiği akustik cover şarklılarla kısa sürede yıldızı parladı ve tanınmaya başladı.

Ayten Rasul hayatı ve biyografisi

Ayten Rasul 1998 yılında Azerbaycan Bakü’de dünyaya geldi. Eğitim hayatına Bakü’de başladı. Liseden mezun olduktan sonr üniversite eğitimine Azerbaycan Devlet Üniversitesi Tarih Fakultesi’nde devam etti ve mezun oldu.

Ayten Rasul müzik kariyerine çok küçük yaşlarda başladı. Profesyonel kariyerine 2018 yılında başladı. Ablasına hazırladığı sürpriz şarkıyı stüdyoda okuduktan sonra sesi beğenildi ve hayatı bir anda değişmeye başladı. Youtube kanalı üzerinden seslendirdiği akustik cover şarklılar

sayesinde kısa sürede ciddi bir kitleye kavuştu.  Müzik kariyerinde dönüm noktası Yanlışımsan adlı şarkısı oldu. Sezen Aksu, Rafet El Roman, Ferhat Göçer ve Yıldız Tilbe hayranı olan Ayten Rasul, özel yaşamında sevgilisi bulunmaktadır ve ihaneti asla kabul etmemektedir.

Ayten Rasul boy kilo ve hangi burç?

Ayten Rasul boyu 1.68 cm kilosu 54 kg ve burcu Oğlak.

Ayten Rasul sevgilisi?

Ayten Rasul sevgilisi, aşk hayatı ve özel yaşamına ilişkin olarak devam eden bir ilişkisi bulunmaktadır. Ayten Rasul kaç yaşında, boy kilo, kimdir, sevgilisi, hayatı, vikipedi kaynaklı biyografi bilgilerini derledik.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!