Bahar Babacan kimdir?

Türkiye’de oldukça farklı bir işleyişle yola alan bir kadın girişimcinin başarı öyküsünü kucaklayan ünlü güzellik uzmanı Bahar Babacan kim kimdir bölümümüzde.

PAYLAŞ
Bahar Babacan kimdir?
  • 0
  • 7502
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Bahar Babacan kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Türkiye’de oldukça farklı bir işleyişle yola alan bir kadın girişimcinin başarı öyküsünü kucaklayan ünlü güzellik uzmanı Bahar Babacan kim kimdir bölümümüzde. Bahar Babacan kimdir? Hayatı ve biyografisi sizlerle. Bir ömür düşünün ki yolları sürekli kapansın ve bir ömür düşünün ki gayret ve özveri tablosuyla guru abidesi olsun. Belki bazılarınız onu Yetenek Sizsiniz yarışmasında da gördü. Güzellik Uzmanı Bahar Babacan hakkında bilinmeyenlerle başlıyoruz.

Bahar Babacan, Sivas Divriği ilçesi Karasar köyünde 7 kardeşli bir ailede dünyaya geldi. Anne ve babasını çok erken yaşlarda kaybetti. Eğitim hayatına köylerinde okul olmadığı için yatılı olarak başlamak zorunda kaldı. Hayatın gerçek yüzü ile 6 yaşında tanıştı. İş hayatına küçücük elleri ve minik yüreği ile 6 yaşında başladı. Okulunu tamamladıktan sonra Anakara’da yaşayan ablasının yanında taşındı.  Ablasının yönlendirmesi ile 11 yaşında güzellik salonunda işe başladı. Daha sonra bu güzellik salonunda kadınların ihtiyaçlarına cevap verecek projeler üretmeye başladı.

Bahar Babacanbu gün Ankara’da Beauty Center’ın sahibi ve yaklaşık 30 kişiye iş imkanı sunmaktadır. İstanbul’da ve Londra’da da bir şube açmak ve markalaşma yolunda ilerlemeyi hedeflemektedir.

Bahar Babacan evli mi? Çocukları var mı?

Bahar Babacan evlidir. Ancak çocukları olup olmadığı konusunda net bir bilgi yoktur.

Bahar Babacan boyu, kilosu ve burcu ne?

Bahar Babacan boyu 1.66 cm kilosu 55 kg burcu bilinmemektedir. Çünkü Bahar Babacan doğum günü ve doğum tarihi bilgisi yoktur.

Bahar Babacan Ankara yorumları

Bahar Babacan yorumları genel anlamda yapıla işlemlerin sonucunda müşteri memnuniyeti en üst seviyelerdedir. Bu bilgi sosyal medya da yapılan binlerce olumlu yorumun sonucunda yazılmıştır.

Bahar Babacan fiyatlar! Bahar Babacan kaş fiyatları ne kadar?

Bahar Babacan cilt bakımı fiyatları, kaş alımı, dudak kontürü, lazer epilasyon, kaş tasarımı, kalıcı makyaj gibi alanlarda Ankara’da yer alan şubeleri ile hizmet verdiği gibi aynı zamanda akademik anlamda eğitimde vermektedir.  Bahar Babacan manikür fiyatları, ipek kirpik fiyatı, manikür pedikür fiyatları,kalıcı oje fiyatı, protez tırnak fiyat ve diğer işlemler hakkında bilgi almak ve tüm fiyat listesi için iletişim bilgilerini kullanarak bilgi sahibi olabilirsiniz.

Bahar Babacan instagram

Bahar Babacan instagram hesabı için tıklayın!

Bahar Babacan iletişim

  • Merkez: Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı Mah. 2716 Cad. No:7 Çayyolu / Ankara
  • Tel:0 312 236 15 30 – 0 312 240 05 55 Gsm:0 532 159 15 01
  • Şube: Turan Güneş Bulvarı No 106 H / 110 Yıldızkule Çankaya / Ankara
  • Tel:0 312 440 11 60 – 0 312 440 11 70
  • Eğitim :Prof. Dr. Aziz Sancar Sokak No: 5/4 Çankaya Ankara
  • Tel:0 312 441 03 49 Gsm:0530 527 85 28
  • E-posta: info@baharbabacan.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!