Baran Bölükbaşı kimdir?

Hatay İskenderun’dan İstanbul’a uzanan başarılı bir kariyer yolculuğu! Lise yıllarında başlayan amatör müzik grubu topluluğu onu kısa bir süre sonra sanat ve medya kariyeri ile bir araya getirdi.

PAYLAŞ
Baran Bölükbaşı kimdir?
  • 0
  • 3989
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Baran Bölükbaşı kimdir? Aslen nereli? Kaç yaşında?

Hatay İskenderun’dan İstanbul’a uzanan başarılı bir kariyer yolculuğu! Lise yıllarında başlayan amatör müzik grubu topluluğu onu kısa bir süre sonra sanat ve medya kariyeri ile bir araya getirdi. Televizyon ekranları ile tanışması çok uzun sürmedi. Kariyerini günden güne yetenekleri ile en zirveye çıkardı. Yakışıklı oyuncu Baran Bölükbaşı hayatı ve biyografisine ilişkin bilgiler ve cevaplanması gereken sorular kim kimdir bölümümüzde sizlerle. 

Baran Bölükbaşı hayatı ve biyografisi hakkında

Türk dizi oyuncusu Baran Bölükbaşı 1 Mayıs 1994 yılında Hatay İskenderun’da dünyaya geldi. Çocukluk yılları, eğitim ve öğrenimine memleketi olan Hatay İskenderun’da başladı. Liseyi tamamlamadan önce lise arkadaşları ile beraber amatör bir müzik grubu kurdu. Müziğe olan ilgisi onu sanat hayatına ve oyunculuğa adım adım yaklaştırdı. Daha sonra oyunculuk eğitimi almaya karar verdi. Antalya Replik Sanat Eğitim Kurumları’nda oyunculuk eğitimi aldı. Bu süreci daha sonra üniversite eğitimi takip etti. İstanbul’a gelerek Beykent Üniversitesi Oyunculuk Bölümü’nde eğitimine devam etti. Oyunculuk kariyerine tam anlamıyla 2017 yılında “Adı Efsane” dizisinde Fiko karakterine hayat vermesi ile başladı. Ardından farklı dizilerde farklı rollere hayat verdi. Baran Bölükbaşı oyunculuğu ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi çok kısa sürede başardı. Günümüzde dizi çalışmalarını sürdüren oyuncu Baran Bölükbaşı İstanbul’da yaşamaktadır. Yakışıklılığı ve fiziksel özellikleri binlerce hayran kitlesine sahip oldu. Özel hayatı çok merak edilen Baran Bölükbaşı, özellikle de bayan hayran kitlesi tarafından büyük bir ilgi görmektedir.

Baran Bölükbaşı boyu, kilosu, burcu, yaşı?

Baran Bölükbaşı boyu 1.75 cm kilosu 70 kg burcu Boğa, yaşı 25.

Baran Bölükbaşı sevgilisi

Baran Bölükbaşı sevgilisi kendisi gibi oyuncu olan Özgü Kaya’dır. İkilinin ilişkisi devam etmektedir.

Baran Bölükbaşı instagram hesabı

Baran Bölükbaşı instagram hesabı için tıklayın.

Baran Bölükbaşı filmleri

Baran Bölükbaşı oynadığı diziler ve film projeleri aşağıda sıralanmıştır.

  • Vuslat (Fırat Çağlar) TV Dizisi 2019
  • Servet (Korkmaz) TV Dizisi 2018
  • Sevda’nın Bahçesi  (Tolga) TV Dizisi 2017
  • Adı Efsane  ( Fikret – Fiko ) TV Dizisi 2017

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!