Baran Tınaz kimdir?

Baran Tınaz kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu ve burcu? Baran Tınaz ne iş yapıyor? Deren Talu sevgilisi Baran Tınaz kim?

PAYLAŞ
Baran Tınaz kimdir?
  • 0
  • 4774
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Gerçek adı: Baran Tınaz
Doğum tarihi: Bilinmiyor
Doğum yeri: İstanbul
Boy: Bilinmiyor
Kilo: Bilinmiyor
Burcu: Bilinmiyor
Eğitim: Üniversite
İlişkisi: Bekar
Meslek: İşletmeci
İnstagram hesabı için tıklayın

Baran Tınaz nereli? Kaç yaşında?

Baran Tınaz kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu ve burcu? Baran Tınaz ne iş yapıyor? Mesleği ne? Baran Tınaz Deren Talu yaş farkı kaç? Deren Talu sevgilisi Baran Tınaz kim? Baran Tınaz zengin mi, serveti, hangi şirketin sahibi? Kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Baran Tınaz hayatı ve biyografisi

Baran Tınaz Türk iş insanı ve işletmecidir. Defne Samyeli’nin kızı Deren Talu ile aşk yaşamaya başlaması ile gündeme geldi. Mayıs 2020 tarihinde Medya ve magazin basınında yer almaya ve tanınmaya başladı. Henüz 23 yaşında olan Deren Talu, yeni sevgilisi Baran Tınaz ile aşkının başladığını sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla herkese duyurdu.

Baran Tınaz yaş

Baran Tınaz Mayıs 2020 tarihinde Deren Talu ile gündeme geldi. İstanbul doğumlu olan Baran Tınaz eğitim hayatına İstanbul’da başladı. Liseyi İstanbul Üsküdar Amerikan Lisesi’nde tamamaladıktan sonra üniversite eğitimine İstanbul Koç Üniversitesi’nde devam etti ve mezun oldu.

Baran Tınaz kaç doğumlu, yaşı

Baran Tınaz saygın bir iş insanı ve işletmeci aynı zamanda Fenerbahçe Kulübü’nde görev almaktadır. Aynı zamanda koyu bir Fenerbahçe taraftarı olan Baran Tınaz Fenerbahçe Spor Kulübü üyesidir. 2018 yılında Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde Fenerbahçe Seçimli Olağan Genel Kurulu’nda konuşması ile gündeme gelmiştir.

Baran Tınaz Umut Evirgen

Baran Tınaz daha önce Tuba Büyüküstün ile aşk yaşayan Umut Evirgen‘in en yakın arkadaşıdır. Baran Tınaz 2020 tarihinde Deren Talu ile sevgili olması ile gündeme geldi. Deren Talu daha önce Kerim Sabancı ile aşk yaşamış ve bu aşkı sonlandırmıştı.  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!