Bartu Dev kaç yaşında, nereli, annesi, babası, sevgilisi?

Bartu Dev kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu, ne iş yapıyor, sevgilisi? Bartu Dev boy kilo yaş hayatı, biyografi ve vikipedi bilgileri.

PAYLAŞ
Bartu Dev kaç yaşında, nereli, annesi, babası, sevgilisi?
  • 0
  • 32561
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Bartu Dev kaç yaşında, annesi, babası, kardeşleri? Bartu Dev Tuana Naz Tiryaki, Ayda Kutay ilişkisi? Bartu Dev Tuana sevgili mi? Bartu Dev TikTok üzerinden ağır çekim videoları ve playback yaptığı içeriklerle ünlendi. Bartu Dev kimdir, sevgilisi?

Bartu Dev kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu, ne iş yapıyor, sevgilisi

Bartu Dev kimdir, kaç yaşında, nereli?

Bartu Dev tiktok fenomenidir. 17 Ağustos 2001 tarihinde İstanbul’da doğdu. Aslen İstanbulludur. Özellikle tiktok platformu üzerinden paylaştığı video ve resim içerikleri ile dikkatleri üzerine çekti ve thebartudev kullanıcı adıyla kısa sürede yıldızı parlamaya başladı.

Bartu Dev hayatı ve biyografisi

Bartu Dev 17 Ağustos 2001 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Eğitim hayatına İstanbul’da başladı. Son 5 yılda sosyal medya platformları üzerinden paylaştığı video içeriklerle adını duyurdu. 2018 yılında Ayda Kutay ile tanıştı ve sevgili oldu. Ardından ilişkilerinin son bulduğu belirtildi.

Bartu Dev boy kilo yaş hayatı, biyografi ve vikipedi bilgileri

Günümüzde 2023 yılında paylaşımlarına devam eden Bartu Dev popüler fenomenler listesinde yerini korumaktadır. Özellikle araba içinde çektiği videolar takipçileri tarafından oldukça beğeni toplamaktadır. Bartu Dev Tuana Naz Tiryaki, Ayda Kutay ilişkisi hakkında da ünlü fenomenin Ayda Kutay ile sevgili oldukları biliniyor. Ancak Tuana Naz Tiryaki ile ilişkisi hakkında net bilgiler yer almamaktadır.

Bartu Dev boy kilo ve hangi burç?

Bartu Dev boyu 1.75 cm kilosu 72 kg ve burcu Aslan.

Bartu Dev annesi ve babası?

Bartu Dev annesi kimdir, babası kimdir, ne iş yapıyor, kaç yaşında bu konu hakkında internet kaynaklarında net bilgi bulunmamaktadır.

Bartu Dev sevgilisi

Bartu Dev sevgilisi kendisi gibi fenomen olan Ayda Kutay’dır. 2018 yılında tanıştılar. Ancak Bartu Dev ve Ayda Kutay ilişkisi sona ermiştir.

Bartu Dev kimdir, kaç doğumlu, annesi, babası, kardeşleri tiktok, youtube, instagram paylaşımları, fotoğrafları, babası, kimle sevgili, ne iş yapar, Bartu Dev Ayda Kutay ilişkisi bitti mi sizler için derledik.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!