Batuhan Çelik

Batuhan Çelik kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu, burcu, sevgilisi? Batuhan Çelik boy kilo yaş hayatı, biyografi ve vikipedi bilgileri.

PAYLAŞ
Batuhan Çelik
  • 0
  • 4013
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Batuhan Çelik mod, minecraft, crazy craft, roblox, skin, portal, mod sitesi ve mod tanıtımları, mod yapımı, modlu survival kavramları ile adeta özdeşleşen oyun uzmanı, fenomen ve youtuber Batuhan Çelik sevgilisi kim, hangi takımlı? Youtuber Batuhan Çelik kimdir, kaç yaşında, sevgilisi var mı ve ne kadar kazanıyor? Batuhan Çelik kaç yaşında, nereli, kimdir, boyu, kilosu, burcu, yaş, hakkında bilgi, hayatı, vikipedi ve biyografi bilgileri.

Youtube platformu üzerinden popüler içerik üreterek ünlenen Batuhan Çelik tpo fenomenler listelerinde hızla yükselen isimler arasında. Türkiye’de en fazla aboneye sahip youtuberler arasında yer alan olan Batuhan Çelik, Youtube üzerinden ürettiği ve yayınladığı video içerikler ile sevilen bir isim. Youtube dünyasında challengelar ve oyun videoları ile popüler hale gelen Batuhan Çelik Sosyal medyanın günden güne parıldayan yıldızları arasında başarı grafiğini yükseltmeye devam ediyor.

Batuhan Çelik kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu, burcu, oynadığı diziler, sevgilisi Youtuber Batuhan Çelik boy kilo yaş hayatı, biyografi ve vikipedi bilgileri.

Batuhan Çelik 2001 yılında dünyaya geldi. Yaşamını günümüzde İstanbul’da sürdüren başarılı fenomen oyun videoları ile büyük bir çıkış yakaladı. Oyun videoları ve modları ile tanınan ve günden güne başarısı ile büyüleyen sosyal medya fenomeni Batuhan Çelik fiziği ile de ön planda.

Batuhan Çelik aslen nereli, hangi burç, boyu ve kilosu hakkında bilgilere gelince aslen nereli olduğu bilgisi olmasa da Batuhan Çelik boyu 1.72 cm kilosu 66 kg ve burcu Oğlak olduğu bilinmektedir. Sevgilisi ve aşk hayatı hakkında detaylar çok fazla gündemde değildir. Youtuber Batuhan Çelik Galatasaray takımını tutmaktadır.

Youtuber Batuhan Çelik  Youtube kanalında özgün içerikleri ile tüm dünyada popüler. Güncel Chalange videoları sayesinde milyonlarca abonesi bulunmaktadır. Ayrıca İnstagram hesabı üzerinden de paylaştığı postlar ve video içerikleri ile takipçilerinin gözdesi haline gelmiştir. Youtuber Batuhan Çelik’in en fazla izlenen oyun videoları arasında Portal oyunlar yer almaktadır. Batuhan Çelik Minecraft oyunu ve oyunun modalarını ve de en sevilen skin videolarını paylaşmaktadır.

Batuhan Çelik, birçok oyunun yanı sıra hayla oynanan ve çok fazla izlen da çekiyor. Bu ve bazı içeriklerini de paylaşıyor. Minecraft oynatma listesinde 20’den fazla video ve içerik bulunuyor. Batuhan çelik kanalında çokça mod videosu yer almaktadır. Çoğunlukla Minceraft ve Portal oyununun modlarını yayınlamaktadır. Takipçileri için bazen modların indirme linkleri de yer almaktadır. Batuhan Çelik Ramazancraft videoları, set kapışmaları, dünyanın sonu ve yeni youtube videoları ile popüler olmaya devam ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!