Berk Atan sevgilisi, kimdir, boyu, annesi, kaç yaşında?

Berk Atan kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, dizileri, sevgilisi? Berk Atan boy kilo yaş hayatı, vikipedi ve imdb kaynaklı biyografi bilgileri.

PAYLAŞ
Berk Atan sevgilisi, kimdir, boyu, annesi, kaç yaşında?
  • 0
  • 5297
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Berk Atan sevgilisi, tv dizileri, filmleri, kaç yaşında, kimdir, eğitimi, boyu yaş ve buna benzer bilgileri merak ediliyor. Peki, Berk Atan aslen nereli, kısaca hayatı vikipedi ve imdb kaynaklı biyografi bilgileri haberimizin detayında sizlerle birlikte olacak.

Berk Atan kimdir, kaç yaşında, nereli?

Berk Atan Manken, Model, dizi, sinema ve reklam oyuncusudur. 26 Ekim 1991 yılında İzmir’de doğdu. Eski manken Ebru Destan’ın yeğenidir. 2012 yılında Best Model Of Turkey yarışması birincisi olması ile yıldızı parladı dizi, sinema ve reklam filmlerinde oynadı.

Berk Atan hayatı ve biyografisi

Berk Atan 26 Eylül 1991 yılında İzmir Bornova’da dünyaya geldi. Babası Metin Atan, annesi ise Hülya Atan’dır. Eğitim hayatına İzmir’de başlayan yakışıklı oyuncu lise eğitimini Sıdıka Rodop Lisesi’nde tamamladı. Lise eğitiminin ardından Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Halkla İlişkiler bölümünde eğitimine devam etti.  Daha sonra oyunculuk kariyerinin başlaması ile Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde oyunculuk eğitimi üzerine okumaya başladı ve mezun oldu.

Berk Atan 11 yaşında futbola başladı ve 18 yaşında Altay futbol takımında kalecilik yaptı. Kalecilik serüveni devam ederken bir yandan da modellik yapmaya başlamıştır. Modellik yapması onu 2011 yılında Best Model of Turkey’de “Gelecek Vaat Eden” manken ardından da 2012’nin Best Model of Turkey’i birincisi seçilmesine neden oldu. 8 Aralık 2012 yılında Erkan Özerman’ın organizasyonunda düzenlenen Best Model of The World yarışmasının 25.’sinde 1. Berk Atan seçildi. Tiyatrocu ve oyuncu Dilek Çelebi’den özel oyunculuk dersleri aldı. Bu süreçten sonra kariyerine oyuncu olarak devam etti.

Berk Atan oyunculuk kariyerine 2013 yılında Altındağlı dizi ile adım attı. Aynı yıl Herşey Yolunda Merkez dizisinde oynadı. 2015 yılında Güneşin Kızları dizisinde rol aldı.  2017 yılında Tahin Pekmez ve Dayan Yüreğim dizilerinde rol alan Berk Atan en büyük çıkışını Cennetin Gözyaşları dizisinde Selim rolü ile yaptı. 2020 yılında Blu TV’de yayınlanan Yarım Kalan Aşklar dizisinde oynadı. 2022 yılında Gönül Dağı dizisinde Taner rolüne hayat veren isim oldu.

Berk Atan Süper kahraman desenli boxer giydiğini dile getirmiştir. Galatasaray taraftarıdır. Aynı zamanda hayvan severdir. Ares isminde sevimli bir köpeği bulunmaktadır. Başarılı oyuncu Berk Atan Beyaz Show, Burada Laf Çok ve Kim Milyoner Olmak İster yarışma programına katılan isimler arasındadır.

Berk Atan Güneşin Kızları dizisi ile 2015 KTÜ Medya Ödülleri Yılın En İyi Çıkış Yapan Erkek Oyuncusu ve 2016 Türk Tıp Öğrencileri Birliği Yılın Enleri, En İyi Erkek Oyuncu ödülüne layık görüldü.

Berk Atan boy kilo ve hangi burç?

Berk Atan boyu 1.88 cm kilosu 85 kg ve burcu Terazi.

Berk Atan sevgilisi?

Berk Atan sosyal medya fenomeni Selin Yağcıoğlu ile sevgili olduğu ve ilişki yaşadığı bilinmektedir.

Berk Atan dizileri ve filmleri

Berk Atan oynadığı diziler? Berk Atan hangi dizilerde oynadı?

  • 2023 Gönül Dağı (Taner)
  • 2020 Yarım Kalan Aşklar
  • 2017 Cennetin Gözyaşları (Selim)
  • 2017 Dayan Yüreğim (Atıf)
  • 2017 Tahin Pekmez (Akif)
  • 2015 Güneşin Kızları (Savaş)
  • 2013 Her Şey Yolunda (Selçuk)
  • 2013 Altındağlı (Pamir)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!