Berna Karakaya

Berna Karakaya kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu, burcu, sevgilisi? Berna Karakaya boy kilo yaş hayatı, biyografi ve vikipedi bilgileri.

PAYLAŞ
Berna Karakaya
  • 0
  • 4164
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Berna Karakaya kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor,  boy kilo, burcu, sevgilisi? Berna Karakaya estetik oldu mu, estetiksiz hali, eski hali? Berna Karakaya hayatı ve biyografi bilgileri.

Berna Karakaya sosyal medya fenomeni, influencer’dır. Özellikle instagram hesabı üzerinden paylaştığı içeriklerle ön plandadır. Postlarında ve story’lerde etkileyici bakışları, güzel gözleri, pürüzsüz yüzü ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Berna Karakaya günden güne takipçi sayısını artırmaktadır.  

Berna Karakaya kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu, sevgilisi

Paylaşımlarında basic giyim ve kombin önerileri ile de oldukça başarılı ve poüler olan güzel fenomen aslında Psikolojik Danışman. Berna Karakaya eğitim hayatına İstanbul’da başladı. 2014 yılında Habire Yahşi Anadolu Lisesi’nden mezun oldukta sonra üniversite eğitimine MEF Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik bölümünde devam etti. Ardından Koç Üniversitesi’nde katılım belgeleri aldı.

Son on yılda, sosyal medyanın öneminin hızla arttığını gördük. Kaçınılmaz olarak insanlar, karar verme süreçlerinde onlara rehberlik etmek için sosyal medyadaki bir takım kişilerin görüşüne ihtiyaç duymaktadır. Markalar, trendler yaratabildikleri ve takipçilerini tanıttıkları ürünleri satın almaya teşvik edebildikleri için sosyal medyayı kullanmaktadırlar. Berna Karakaya da bu alanda geniş bir kitleye erişerek özgünlük, güvenilirlik oluşturmuş ve itibar kazanmış kişilerdendir.

Berna Karakaya doğum tarihi, boyu, kilosu ve burcu, özel hayatına ilişkin olarak sevgilisi var mı ve daha pek çok merak edilen konular hakkında içeriğimiz güncellenecektir. Bekar olan Berna Karakaya Mayıs 2021 tarihli istatistikte 80 bin civarında instagram takipçisine sahiptir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!