Beyza Pelin Tatar kimdir?

Beyza Pelin Tatar kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu ve burcu? Sevgilisi? Tiktok fenomeni Beyza Pelin Tatar pelonuzzz hakkında bilgi hayatı ve biyografisi.

PAYLAŞ
Beyza Pelin Tatar kimdir?
  • 0
  • 2839
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Gerçek adı: Beyza Pelin Tatar
Doğum tarihi: 1 Ocak 2000
Doğum yeri: İstanbul
Boy: 1.65
Kilo:  52 kg
Burcu: Oğlak
Eğitim: Üniversite
İlişkisi: Bekar
Meslek: Tiktoker, Fenomen
İnstagram hesabı için tıklayın

Beyza Pelin Tatar nereli? Kaç yaşında?

Beyza Pelin Tatar kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu ve burcu? Beyza Pelin Tatar sevgilisi kim? Tiktok fenomeni Beyza Pelin Tatar pelonuzzz kim? Beyza Pelin Tatar burun estetiği oldu mu? Estetiksiz hali? Pelin Tatar ifşa 18 ve Pelonuzzz ifşa. Beyza Pelin Tatar hakkında bilgi hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birilikte olacak.

Beyza Pelin Tatar hayatı ve biyografisi

Beyza Pelin Tatar Türk Tiktoker, sosyal medya fenomenidir. İnstagram, Tiktok uygulamaları üzerinden paylaştığı yaratıcı ve eğlenceli videolar sayesinde tanınmaya başladı ve kısa sürede fenomen oldu.

Beyza Pelin Tatar kaç yaşında sevgilisi

Beyza Pelin Tatar 1 Ocak 2000 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Eğitim hayatına İstanbul’da başlayan güzel fenomen yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir. Hayranlarına ve takipçilerine Fitnecim olarak hitap eden Beyza Pelin Tatar youtube kanalını 2015 yılında kurdu. Ancak youtube kanalı üzerinden çok aktif değildir. Beyza Pelin Tatar Tiktok üzerinden 600 bin üzerinde kişi tarafından takip edilirken, instagram üzerinden de Haziran 2020 verilerine göre yaklaşık 160 bin kişi tarafından takip edilmektedir.

Beyza Pelin Tatar hakkında bilgi hayatı

Beyza Pelin Tatar özel hayatında tiktok fenomeni yagızjr Yağız Çiçek ile 2 gün sevgili olduğu yönünde haberlerle de gündeme geldi. 2020 yılında Mero.46 ile olduğu bilinmektedir. Beyza Pelin Tatar 2019 yılında estetik bir operasyon geçirerek burun ameliyatı oldu. Burun ameliyatı olduktan sonra burnu yüz uyumu ile takipçileri tarafından tam not aldı.

Beyza Pelin Tatar tarafından gönderilen ve paylaşılan tüm videoları bulabilir ve burada görebilirsiniz.

@pelonuzzz

♬ orijinal ses – sonnotam

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!