Biyografi Gönder

Biyografi Gönder

Biyografi gönder yayınlayalım

Biyografi gönder yayınlayalım. Herkesin bir hayat hikayesi mutlaka vardır. Bir biyografi hayatınızı değiştirebilir. Bugün belki de sıradan bir hayatınız olabilir. Unutmayın, sizden önceki insanların kariyerleri de ünlü olmadan önce sizin yaşantınızla aynıydı. Bir biyografinizin olması için ünlü ya da şöhret olmanıza gerek yok. Bu hayata kattığınız değerlerin olduğuna inanıyorsanız hemen şimdi biyografi gönder fikrini hayata geçirin.

Sizde biyografinizi ya da istediğiniz şahsiyetlerin hayat hikayesini Türkiye’nin en gelişmiş ve en büyük biyografi sitesine gönderebilirsiniz. Biyografinizi gönderin yayınlayalım. Kim Kimdir bölümümüzde sizin de biyografiniz yer alsın.

Biyografi göndermek çok kolay. İster kendi biyografinizi ya da sevdiğiniz kişilerin ünlülerin biyografilerini sitemize hemen gönderebilirsiniz. Ancak gerek kendi biyografiniz gerek göndereceğiniz kişinin biyografisi daha önce benzer sitelerde aynı kelime ve cümlelerle yer almamalıdır. Özgün içerikler olması gerekmektedir.

Yalnızca biyografi göndermek yetmeyebilir. Biyografisini göndermek istediğiniz kişinin hayat hikayesi sitemizde yer alabilir. Böyle bir durumda sitemizde yer alan biyografilere katkıda bulunabilirsiniz. Katkıda bulunmak istediğiniz biyografinin altına yorum yazabilir ya da biyografi içeriğini bize gönderebilirsiniz.

Biyografi göndermek için: haberonu@gmail.com adresine biyografi içeriğini ve ilgili fotoğrafları mail yoluyla atabilirsiniz.

Nasıl ya da kimin biyografisini gönderebilirim diye düşünmeyin. Kendi biyografinizi, sevdiğiniz bir şahsiyetin biyografisini gönderebileceğiniz gibi; Şarkıcı, Yazar, Siyasetçi, Sporcu, Oyuncu, Gazeteci, Vali, Kaymakam, Belediye Başkanı, Emniyet Mensubu, Doktor,  Akademisyen,  Avukat, Medya Mensubu, tanınmış ya da tanınmamış kişi kısaca inandığınız her değerin biyografisini bize gönderebilirsiniz.

Biyografi gönderme kuralları

  • Sitemize biyografi göndermek ücretlidir.
  • Biyografilerin sitemizde yayınlanması için en az 150 kelimenin üzerinde yazılması gerekmektedir.
  • Gönderilen biyografinin kesinlikle daha önce internet ortamında yayınlanmamış olması gerekmektedir. Yani özgün bir içerik olması gerekmektedir.
  • Göndereceğiniz biyografinin yanında 1 adet fotoğraf ile birlikte haberonu@gmail.com adresine gönderebilirsiniz.
  • Biyografisini yollayacağınız kişi hakkında bire bir röportaj da yapabilir ve soru cevap şeklinde de içeriklerinizi ulaştırabilirsiniz.
  • Biyografi göndermek dışında haber gönderebilir, bültenlerinizi paylaşabilirsiniz.

Her değer bize ve topluma daha fazla değer katmaktadır. Haydi başlayalım! Biyografi okumak için buraya tıklayabilirsiniz.

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!