Bugün Düğünümüz Var Halk Jürisi Selma Kimdir?

PAYLAŞ
Bugün Düğünümüz Var Halk Jürisi Selma Kimdir?
  • 0
  • 2489
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Bugün Düğünümüz Var Halk Jürisi Selma Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Biyografi

Bugün Düğünümüz Var Halk Jürisi Selma Kimdir? Selma Hanım kim? Aslen nereli? Karadeniz’in hangi ilinden? Gerçek mesleği ne? Ne iş yapıyor? TV8 ekranlarında yayınlanan halk jüri üyelerinden birisi olan Selma hanımın hayatını merak mı ediyorsunuz?

İşte Bugün Düğünümüz Var Halk Jürisi Selma hakkında ulaşabileceğiniz bazı bilgiler. “Bugün Düğünümüz Var” Halk Jürisi Selma Hanım, yanında ablası olarak hitap ettiği Hatun hanım ve sunucu Sema Öztürk ile birlikte ekranları doldurmaktadır.

Bugün Düğünümüz Var yarışmasında verdiği puanlar ile etki yaratan halk jürisi Selma hanım, Karadeniz şivesi ile ve dobra konşmaları ile de halk tarafından oldukça sevilmektedir.

Bugün Düğünümüz Var Halk Jürisi Selma hanım asıl ve tam adı Selma Aktepe’dir. Selma Aktepe Karadeniz’in Rize ilinde dünyaya geldi. Günümüzde

Tv8 “Bugün düğünümüz var” jürisi  ve aynı zamanda Yardımcı oyuncu ve TV oyuncu actress.

Yarışma formatında rakip gelinlerin puanlarından hemen sonra tüm dengeleri bozma yetisine sahip oylar kullanan Selma Hanım izleyiciler tarafından oldukça beğeni toplamaktadır. Yarışmanın formatına göre kazanan çift toplam 50 bin liralık ödülün sahibi olmaktadırlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!