Burcu Denizer kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, eski sevgilisi?

Kaan Urgancıoğlu Burcu Denizer 2023 yılında evlendi. Peki, Kaan Urgancıoğlu sevgilisi Burcu Denizer kim, fotoğrafları, mesleği, ne iş yapıyor?

PAYLAŞ
Burcu Denizer kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, eski sevgilisi?
  • 0
  • 2837
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Burcu Denizer kimdir, kaç yaşında, doğum günü, nereli, boyu, kilosu, burcu, oynadığı diziler, eski sevgilisi, hangi restorant işletmecisi? Burcu Denizer boy kilo yaş hayatı, biyografi ve vikipedi bilgileri haberimizin detayında sizlerle birlikte olacak.

Kaan Urgancıoğlu Burcu Denizer 2023 yılında evlendi. Peki, Kaan Urgancıoğlu sevgilisi Burcu Denizer kim, fotoğrafları, mesleği, ne iş yapıyor?

Burcu Denizer kimdir, kaç yaşında, nereli?

Burcu Denizer oyuncu Kaan Urgancıoğlu’nun eşidir. Mersin’de doğdu. Burcu Denizer Kaan Urgancıoğlu ile 8 yıllık birliktelikleri ile basında tanınmaktadır. Burcu Denizer Kaan Urgancıoğlu Haziran 2023 tarihinde sürpriz evlilik gerçekleştirmeleri ile magazin gündeminde yer aldı.

Burcu Denizer hayatı ve biyografisi

Burcu Denizer Mersin’de dünyaya geldi. Eğitim hayatına Mersin’de başladı. Tarsus Amarikan Lisesi’ni tamamladıktan sonra üniversite eğitimine Bilgi Üniversitesi Hukuk ve Sosyoloji Bölümünde sürdürdü. Ardından yurtdışında eğitimine devam etti. New York’da İşletme Bölümünde eğitim aldı. Günümüzde İstanbul Cihangir’de cafe restoran işletmeciliği yapmaktadır. Burcu Denizer dedesi, İstanbul’un en ünlü restoranlarından birinin sahibidir.

Burcu Denizer özel hayatında dizi ve sinema oyuncusu Kaan Urgancıoğlu ile 2022 yılında sevgili oldu. Burcu Denizer Kaan Urgancıoğlu’nun eski sevgilisi Zeynep Oymak’ın yakın arkadaşıydı. Burcu Denizer Kaan Urgancıoğlu Haziran 2023 tarihinde Atina-Pire Başkonsolosluğu’nda evlendi. Evliliklerini ise sosyal medya hesapları üzerinden duyurdular.

Burcu Denizer Hindistan başta olmak üzere, İspanya ve Fas gibi ülkelerde de bulundu.

Burcu Denizer boy kilo ve hangi burç?

Burcu Denizer boyu, kilosu ve burcu güncellenecektir.

Burcu Denizer eski sevgilisi?

Burcu Denizer eski sevgilisi hakkında bilgiler kısıtlıdır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!