Masterchef Burcu Kimdir?

Masterchef Burcu kimdir? Masterchef Burcu soyadı ne? MasterchefBurcu kim, nereli, yemekteyiz programına katıldı mı? Masterchef Burcu kaç yaşında? Masterchef Burcu ve Kerem evli mi? Masterchef Burcu nerede çalışıyor? Masterchef Burcu pastacı olma hikayesi kim kimdir bölümümüzde sizlerle.

PAYLAŞ
Masterchef Burcu Kimdir?
  • 0
  • 3369
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -


Masterchef BurcuKimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Kısa Biyografi

Masterchef Burcu  kimdir? Masterchef Burcu soyadı ne? Masterchef Burcu kim, nereli, yemekteyiz programına katıldı mı? Masterchef Burcu kaç yaşında? Masterchef Burcu ve Kerem evli mi? Masterchef Burcu nerede çalışıyor? Masterchef Burcu pastacı olma hikayesi kim kimdir bölümümüzde sizlerle. İşte Masterchef Burcu  kimdir? Yanıtı. 

Masterchef Burcu Kariyer yolculuğu nasıl başladı?

Asıl ve tam adı Burcu Eminoğlu 1989 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Bugün 29 yaşında olan Burcu Eminoğlu yani Masterchef Burcu  boyu 1.67 cm kilosu 54 Kg’dır.

Eğitim hayatına Koç okullarında başladı. İlk orta ve lise öğrenimini Koç okullarında tamamlamasının ardından üniversiteye hazırlandı. Daha sonra üniversiteyi de İstanbul Bilgi Üniversitesi İşletme Bölümünde tamamladı. Çok küçük yaşlardan beri pasta yapımına ilgi duyan Masterchef Burcu  profesyonel olarak deneyimini Emirgan Sutis’te Pasta kursiyeri olarak görev aldıktan sonra başladı.

Pastacılık alanında deneyimlerini ve tecrübelerini artırdıktan sonra bu kez İstanbul Anadolu yakasında Kadıköy’de Minola  adında Pasta Atölyesi’ni kurdu.

Masterchef Burcu Amy Winehouse benzerliği ile dikkat çekti!

Masterchef Burcu, Masterchef Türkiye yarışma programına katılmadan önce çevresinde pek çok insan tarafından ünlü birine benzetilmiştir. Masterchef Burcu yarışma programına katıldıktan sonra bu benzetme giderek artmış ve hayranları onu sevenler Masterchef Burcu’yu dünyaca ünlü  Amy Winehouse benzetmişlerdir.

Günümüzde yaşantısını ve mesleki kariyerini İstanbul’da sürdüren Masterchef Burcu Eminoğlu uzmanlık alanı pastacılık olsa da Türk ve dünya mutfağına da hakimdir. Masterchef Burcu Eminoğlu bekardır.

İstanbul Kadıköy Caddebostan üzerinde bulunan Minola günlük rutin pastacılık hizmetlerinin yanı sıra en çok düğün pastası ve özel günlerde sipariş almaktadır.

Masterchef Burcu ve Kerem evli mi? Yoksa Sevgililer mi?

Masterchef Burcu ve Kerem evli mi? Ya da en ok konuşulan ve merak edile sorular arasında çiftin birlikte olup olmadıkları ve her hangi bir ilişkileri olup olmadığı sorusu.

Masterchef Burcu ve Masterchef Kerem yarışma programı dahilinde yakınlaşmaları ve samimi tavırları ikisinin sevgili olduğu yönündeydi. Ancak yapılan araştırmalar neticesinde sadece iyi anlaşan iki arkadaş oldukları bilgisine varılmıştır.

Yani ne sevgili ne de evlidirler. MasterChef Burcu yarışma programında birinci olmak için çaba sarf eden isimler arasındadır. MasterChef Burcu instagram hesabına ulaşmak için tıklayın. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!