Buse Biçer Kimdir?

PAYLAŞ
Buse Biçer Kimdir?
  • 0
  • 3075
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Buse Biçer Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Biyografi

Gerçek ve tam adıyl Fatma Buse Biçer 20 Kasım 1981 yılında İstanbul’da doğdu. Aslen Arnavut ve göçmendirler. Bugün 37 yaşında olan Habertürk ekranının sempatik yüzüdür. Yüksek Lisans mezunu olan gazeteci daha önce 2012 senesinde Fuat Kozluklu ile evlenmiş ancak ilerleyen tarihlerde boşanmıştır. Bu evliliklerinden bir oğlu bulunmaktadır. Akrep burcu olan güzel sunucu ve Marmara Üniversitesi Yıldız Teknik Üniversitesinde
eğitim gördü.

Eğitim hayatı Baltalimanı Behçet Kemal Çağlar Lisesi, Sakarya Üniversitesi Uluslararası İlişkiler ardından yatay geçiş ile Yıldız Teknik Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünde tamamlamıştır. 2005 senesinde Marmara Üniversitesi İşletme anabilim dalı uluslararası işletmecilik bölümünde yüksek lisans yaptı.

Gazetecilik ve medya kariyerine 1999’da henüz talebeyken Kanal 54’te muhabir olarak başladı. Bu süreci kısa bir zaman sonra Flash Tv ve NTV takip etti. Haber 7, Kanal 24, Sky Türk gibi kanallarda çalıştı.

Dönemin televizyon kanaları arasında yer alan Kanal 6’da çeşitli programlar hazırlayıp sundu.

Daha sonra Sky Türk ekranlarında “Nuriye Akman’la Empati” programını sundu. Özel hayatında ve sosyal yaşamnıda masa tenisi oynamayı sevnmektedir.

Buse Biçer, Habertürk ekranlarında izleyicisi ile buluşmaya devam etmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!