Büşra Irem Tirindaz kimdir?

Büşra Irem Tirindaz kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu ve burcu? Büşra Irem Tirindaz sevgilisi var mı? Tiktok Büşra Irem Tirindaz ifşa? Büşra Irem Tirindaz evli mi, eşi kim?

PAYLAŞ
Büşra Irem Tirindaz kimdir?
  • 0
  • 7163
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Gerçek adı: Büşra Irem Tirindaz
Doğum tarihi: 1996
Doğum yeri: İstanbul
Boy: 1.70 cm
Kilo: 58 kg
Burcu: Akrep
Eğitim: Lise
İlişkisi: Bekar
Meslek: Fenomen, Tiktoker, Youtuber
İnstagram hesabı için tıklayın

Büşra Irem Tirindaz nereli? Kaç yaşında?

Büşra Irem Tirindaz kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu ve burcu? Büşra Irem Tirindaz sevgilisi var mı? Tiktok Büşra Irem Tirindaz ifşa? Büşra Irem Tirindaz evli mi, eşi kim? Büşra Irem Tirindaz youtube, instagram hesabı? Kısaca hakkında merak edilenler, hayatı ve biyografi bilgileri, fotoğraf ve videoları kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Büşra Irem Tirindaz hayatı ve biyografisi

Büşra Irem Tirindaz Türk Tiktoker, Youtuber ve fenomendir. Sosyal medya hesapları üzerinden paylaştığı videolarla tanınmaya başladı. Özellikle pürüzsüz yüzü, yüzündeki beni, renkli gözleri ve güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken Büşra Irem Tirindaz diğer fenomenlerden farkı ise başörtülü olması. Ancak başarılı fenomen bazı kesimin eleştirilerine karşın profilinde kendini özetleyen biyografi sözleri ise şöyle; ben sadece aynayım yansımanıza dikkat! “Benim belimi dindar dinsizler kırdı, akrep kadını iki oğluna canını veren anneleri” yazmaktadır.  Youtube kanalının açıklama kısmında ise “Kadının sesi kimsesizlerin sesi olmaya geliyorum” şeklinde özetlemiştir.

Büşra Irem Tirindaz sevgilisi

Büşra Irem Tirindaz 1996 yılında dünyaya geldi. İstanbul’da yaşamını sürdüren fenomenin bir oğlu bulunmaktadır. Büşra Irem Tirindaz bir dönem Tiktok uygulamasının gerekçesiz hesabını askıya alması ile gündeme geldi. Sosyal medya hesapları üzerinden eğlenceli videolar paylaşan Büşra Irem Tirindaz akrep burcunun özelliklerini taşımaktadır. Büşra Irem Tirindaz hakkında bir diğer merak konusu ise estetik olup olmadığı konusdur. Büşra Irem Tirindaz burun ameliyatı olmuştur.

Tiktok Büşra Irem Tirindaz ifşa

Hızması, giyim tarzı, aksesurları ve tabuları yıkan yaklaşımıyla fenomenler arasında farkını fark ettiren Büşra Irem Tirindaz günümüzde yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir.

@busrairemtirindaz

♬ orijinal ses – baharlarda

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!