Büşra Nur Çalar kimdir?

Büşra Nur Çalar kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu ve burcu, kiminle evli? Eşiyle nasıl tanıştı? Gelin evi programına katıldı mı? Babası kim? Kimin kızı?

PAYLAŞ
Büşra Nur Çalar kimdir?
  • 0
  • 3803
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Gerçek adı: Büşra Nur Çalar
Doğum tarihi: 1994
Doğum yeri: İzmir
Boyu: 1.62 cm
Kilo:  50 kg
Burcu:  Yengeç
Eğitim durumu: Üniversite
Medeni hali: Evli (Ahmet Emin Söylemez ile)
Meslek:  Fenomen, Youtuber
İnstagram hesabı için tıklayın.

Büşra Nur Çalar kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Büşra Nur Çalar kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu ve burcu, kiminle evli? Evi ve eşiyle nasıl tanıştı?  Büşra Nur Çalar gelin evi programına katıldı mı? Babası kim? Kimin kızı? Ne kadar kazanıyor? Kim kimdir bölümümüzde Büşra Nur Çalar hayatı ve biyografi bilgileri hakkında güncel bilgiler bulacaksınız.

Büşra Nur Çalar hayatı ve biyografisi

Sosyal medya fenomeni Büşra Nur Çalar, 1994 yılında İzmir Bayraklı’da dünyaya geldi. Memleketi aslen Sivas’tır. Eğitim hayatına İzmir’de başlayan Büşra Nur Çalar, bir müddet eğitim amaçlı farklı Ortadoğu ülkelerinde yaşadı. Bu ülkeler Suriye, Ürdün ve Lübnan oldu. Liseden mezun olduktan sonra üniversite eğitimine Turizm Otel işletme Bölümünde devam etti ve bu bölümden mezun oldu. Sosyal medya kanalları üzerinden tanınmadan önce Hint kınacısı olarak hayatına devam etti. Daha sonra youtube ve diğer sosyal kanallar üzerinden paylaşımlar yaparak bir anda geniş bir hedef kitlesine sahip oldu.

Özel hayatında 2017 yılında Mavi Marmara gemisi şehidi olarak bilinen Uğur Söylemez’in oğlu Sağlık Bakanlığı eski müşaviri Ahmet Emin Söylemez ile hayatını birleştirdi. Bu evliliklerinden Berra adında bir evlatları bulunmaktadır. Bu evlilikten sonra Büşra Nur Söylemez soyadını aldı.

Medyada sıkı takipçisi olan Büşra Nur Söylemez “İzmir Henna” isimli patentli sosyal medya hesabına sahiptir. 2019 yılında Hidiv Kasrı’nda bebeği Bera için düzenlediği mevlid görüntüleri ile Türkiye gündeminde oldukça fazla konuşulmuştur. Bu nedenle eleştiri oklarına tabii tutulsa da günümüzde eşi ve bebeği ile mutlu ve mesut hayatlarına devam etmektedir.

Büşra Nur Çalar youtube kanalı

Büşra Nur Çalar’ın youtube hesabı için buraya tıklayın.

Büşra Nur Çalar fotoğrafları

Büşra Nur Çalar kimin kızı
Büşra Nur Çalar gelin evi
Büşra Nur Çalar evi
Büşra Nur Çalar ekşi
Büşra Nur Çalar biyografi
Büşra Nur Çalar babası

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!