Büşra Sanay Kimdir?

PAYLAŞ
Büşra Sanay Kimdir?
  • 0
  • 2044
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Büşra Sanay Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Biyografisi

Büşra Sanay Alevi mi? Büşra Sanay kimdir? Sevgilisi var mı? İnstagram hesabı, evli mi? Röportaj ve estetik olup olmadığına dair bilgiler. CNN TÜRK ekranlarında “Güne Merhaba Hafta Sonu” programının sunucusu Büşra Sanay hayatı ve biyografisi sizlerle.

Büşra Sanay, 1986 senesinde İstanbul’da doğdu. Öğrenim hayatına İstanbul’da başladı. 2003 senesinde İstanbul 50. Yıl İnsa Lisesi’ni tamamladı. Ardından Konya Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü’nü kazanarak bu alandan mezun oldu.

Gazetecilik ve televizyonculuk kariyerine 2008 senesinde CNN TÜRK’te stajyer olarak başladı. Daha sonra bir yıl aradan sonra bu kez 2009 senesinde Cumhuriyet Gazetesinde stajyer olarak görev yaptı.

CNN TÜRK ekranlarında her hafta sonu sabah, “Güne Merhaba Hafta Sonu” programını sunan Büşra Sanay aynı zamanda gün içinde de CNN TÜRK ekranlarında haber sunmaktadır.

Büşra Sanay, radyoculuk alanında da ciddi bir kitleye sahiptir. Bunun yanı sıra yaptığı sıra dışı röportajlarla da gündemde kalmıştır. 2015 senesinde “Türkiye’de Ensest Gerçeği” röportajı tüm dünyada yankı buldu.

Özel yaşamında gezi ve halkın arasına karışmak en büyük tutkuları arasındadır. Müzik konusunda da Johann Sebastian Bach kendisine anlam katmaktadır. En büyük ilgi alanı ise soykırımlar olmuştur. Estetik olmamıştır.

Psikolojiye olan sempatisi, Zülfü Livaneli’ye olan hayranlığı ve İskoçya, Ankara aşığı genç ve güzel sunucu Büşra Sanay, yaptığı mesleğin kutsallığına değer veren ve inana bir kişiliktir.

Günümüzde CNN TÜRK ekranlarında aydınlık yarınlar için çalışmalarını sürdürmektedir. Son zamanlarda Türkiye’de ensest ilişkileri, akraba evliliklerini ve çocuklara cinsel istismarı anlattığı “Kardeşini Doğurmak” kitabının yazarı CNN Türk Spikeri Büşra Sanay kendisine yönelik yapılan taciz ve istismar mesajlarına isyan ederek dava açacağını sosyal medya hesabından bildirmiştir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!