Can Ateş kimdir?

Meryem Uzerli sevgilisi Can Ateş kimdir, nereli, ne iş yapar? Can Ateş Instagram hesabı? Can Ateş burcu nedir? Can Ateş Meryem Uzerli barıştı mı?

PAYLAŞ
Can Ateş kimdir?
  • 0
  • 2792
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Gerçek adı: Can Ateş
Doğum tarihi: 1970
Doğum yeri: İstanbul
Boy: 1.74 cm
Kilo: 73 kg
Burcu: Bilinmiyor
Eğitim: Üniversite
İlişkisi: Bekar (Meryem Uzerli ile)
Meslek: İş İnsanı
İnstagram hesabı için tıklayın

Can Ateş nereli? Kaç yaşında?

Meryem Uzerli sevgilisi Can Ateş kimdir, nereli, ne iş yapar? Can Ateş Instagram hesabı? Can Ateş burcu nedir? Can Ateş Meryem Uzerli barıştı mı? Meryem Uzerli Can Ateş röportajı, Can Ateş haberleri ve çok daha fazlası, kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Can Ateş hayatı ve biyografisi

Can Ateş Türk İş İnsanı. Polo Sigorta kurucusu ve 2015 yılında sahibi olduğu Martin&Martin Sigorta Brokerlığı şirketiyle tanınmaktadır.  Oyuncu Meryem Uzerli’nin eski eşi olarak magazin gündeminde yer dinmiştir.

Can Ateş 1970  İstanbul’da doğdu. Eğitimine İstanbul’da başladı.  Üniversite eğitimine İstanbul Marmara Üniversitesi İktisat Fakültesi Ekonomi Bölümü’nde devam etti. Üniversiteden mezun olduktan sonra ülkemizde ilk defa sektöründe TSE ISO 9002 Kalite Belgesi almaya hak kazanarak, Polo Sigortayı kurdu ve önemli yatırımlar gerçekleştirdi. İş dünyasında 2015 yılında bu kez kendi sigorta şirketi olan Martin&Martin Sigorta Brokerlığı şirketiyle gündeme geldi.

Can Ateş iş dünyasında adının duyulmasının yanında oyuncu Meryem Uzerli ile sevgili olduktan sonra da gündeme geldi. Oyuncu Meryem Uzerli ile uzun süre birliktelik yaşayan Can Ateş’in bu birlikteliğinden 2014 yılında “Lara” adında bir kız çocuğu dünyaya geldi. Bu süreçten sonra evlenme kararı almayan Can Ateş ve Meryem Uzerli çiftinin ilişkilerinde deprem meydan geldi. Meryem Uzerli kızını yalnız büyütmeye kara verdi. Bunu temel gerekçeleri arasında da Can Ateş’in kızı Lara ile ilgilenmemsiydi.

Can Ateş magazin gündeminde bu haberlerle yer alırken aynı zamanda iş hayatında da depremler meydana gelmeye başladı. Piyasaya 100 milyon dolar borcu olduğu iddia edilen Can Ateş uzun bir süre sırra kadem bastı. 2015 yılında sahibi olduğu Martin&Martin Sigorta Brokerlığı şirketiyle piyasayı 100 milyon dolar dolandırdığı gerekçesi ile hakkında 7 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanan Can Ateş 2020 yılında New York’ta olduğu haberleri ortaya çıktı.

Oyuncu Meryem Uzerli’nin gebeyken 20 Haziran 2013 tarihinde ayrıldığı eski sevgilisi Can Ateş’ten Şubat 2014 tarihinde Berlin’de “Lara Jemine” adından bir kızı dünyaya geldi. Meryem Uzerli uzun süre kızını babasına göstermemişti.  Ancak kızı Lara’yı 15 Haziran Babalar Günü’nde Berlin’de babası Can Ateş ile görüştürdü.  Can Ateş hakkında davaların devam ettiği ve kendisinin New York’ta yaşadığı bilinmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!