Candan Yüceer kimdir?

Türk kadın doktor ve aynı zamanda siyasetçi Candan Yüceer hakkında merak edilen tüm soruların cevabını kim kimdir bölümümüzde sizler için bir araya getirdik

PAYLAŞ
Candan Yüceer kimdir?
  • 0
  • 3883
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Candan Yüceer kaç yaşında? Aslen nereli? Alevi mi?

Türk kadın doktor ve aynı zamanda siyasetçi Candan Yüceer hakkında merak edilen tüm soruların cevabını kim kimdir bölümümüzde sizler için bir araya getirdik. Candan Yüceer kimdir? Hayatı, siyasi ve eğitim kariyeri, özgeçmişi ve biyografisi hakkında bilgileri kolayca bulabilirsiniz. Aktif siyasi kariyeri boyunca pek çok kez gündeme gelen isim oldu.  Bu nedenler hayatı da hep merak konusu oldu. İşte tüm ayrıntılar.

Candan Yüceer hayatı ve biyografisi hakkında

Türkiye Büyük Millet Meclisi 24., 25. ve 26. dönem milletvekilidir. Seçim Bölgesi olarak 2011 Tekirdağ’da Milletvekili oldu. Aynı şekilde Haziran 2015 seçimlerinde yine Tekirdağ’da ve akabinde Kasım 2015 seçimlerinde Tekirdağ’da Milletvekili adayı oldu. 4 Mayıs 1973 yılında Malatya Hekimhan’da dünyaya geldi. Bugün 45 yaşında olan Türk kadın siyasetçi Candan Yüceer Cumhuriyet Halk Partisi’nde aktif siyasi kariyerini yürütmüştür. Eğitim hayatına Malatya’da başladı. Liseyi tamamladıktan sonra Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi bölümünü kazandı ve bu alandan mezun oldu. Mezuniyetinin ardından başlıca Ankara, Samsun ve Tekirdağ’da hekim ve işyeri hekimi olarak görevlerde bulundu. Bununla birlikte sırasıyla Çerkezköy CUMOK Kurucu Başkanlığı, Türkiye CUMOK Yönetim Kurulu Üyeliği, Çerkezköy Atatürkçü Düşünce Derneği Üyeliği ve Yöneticiliği, Kadınlar El Ele Derneği Üyeliği, Tabip Odası Üyeliği görevlerinde bulundu.

Candan Yüceer boyu, kilosu burcu?

Candan Yüceer boyu 1.68 cm kilosu 58 kg ve burcu Boğa.

Candan Yüceer evli mi? Kiminle evli eşi kimdir? Çocukları var mı?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer’in eşi Op. Dr. Kamil Yüceer’dir.  CHP Kadın ve Çocuk Hakları İzleme ve İnceleme Komisyonu Başkanı ve CHP Parti Meclisi Üyesi Candan Yüceer  evli ve 2 çocuğu bulunmaktadır. CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer ve eşi Op. Dr. Kamil Yüceer, 2006 yılında Bulgaristan’ın Pamporovo şehrindeki kayak merkezinde kayak yaptığı sırada dengesini kaybederek uçuruma yuvarlanmış ve daha sonra tedavi görerek sağlığına geri kavuşmuştur.  Aşağıda Candan Yüceer’in sosyal medya hesabı üzerinden kendisi ile iletişim kurulabilir.

Candan Yüceer instagram hesabı

Candan Yüceer instagram hesabı için tıklayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!