Caner Çalışır kimdir?

Caner Çalışır kimdir, nereli, kaç yaşında öldü, ölüm nedeni? Caner Çalışır boyu, kilosu ve burcu? Caner Çalışır sevgilisi, ailesi, oynadığı diziler?

PAYLAŞ
Caner Çalışır kimdir?
  • 0
  • 3521
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Gerçek adı: Caner Çalışır
Doğum tarihi: 1 Ocak 1989
Doğum yeri: İstanbul
Ölüm tarihi: 10 Haziran 2020 (31)
Boyu: 1.72 cm 
Kilo: 82 kg
Burcu: Oğlak
Eğitim durumu: Üniversite
Meslek: Oyuncu, Fenomen
İnstagram hesabı için tıklayın

Caner Çalışır nereli? Kaç yaşında hayatını kaybetti?

Caner Çalışır kimdir, nereli, kaç yaşında öldü, ölüm nedeni? Caner Çalışır boyu, kilosu ve burcu? Caner Çalışır sevgilisi, ailesi, oynadığı diziler, katıldığı programlar kısaca hayatı ve biyografisi kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Caner Çalışır hayatı ve biyografisi

Caner Çalışır Türk Fenomen, DJ, Viner ve Youtuber’dır. Türkiye’de Vine ve Snapchat üzerinden yayınladığı içeriklerle tanınmaya başladı ve bir anda fenomen oldu.

Caner Çalışır kimdir, nereli, kaç yaşında öldü, ölüm nedeni

Caner Çalışır 1 Ocak 1989 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Eğitim hayatına İstanbul’da başladı. Liseden mezun olduktan sonra üniversite eğitimine Sinema Televizyon Programcılığı bölümünde devam etti. İnternet dünyasında yolculuğu ilk olarak Berna Arıcı ile birlikte yer aldığı videosu oldu. “Berna saçında kene var topla topla gene var” videosuyla ünlenen Caner Çalışır  “Ablan Star Bebeğim” repliği ile sosyal medya camiasında popüler fenomenler arasında yerini aldı.

Caner Çalışır, fenomen olduktan sonra dizi oyunculuğu ve televizyon programlarında jüri üyeliği de yapmaya başladı. Bir dönem Okan Bayülgen ile birlikte çalıştı. Caner Çalışır 2011 yılında “Canlı Para” isimli yarışmaya katıldı. 2014 yılında “O Hayat Benim” televizyon dizisinde rol aldı. Aynı yıl “Kiraz Mevsimi” dizisinde bölüm oyuncusu olarak yer aldı. 2015 yılında “Ulan İstanbul” dizisnde ve 2018 yılında ise “Kalp Atışı” dizisinde oynadı.

Ünlü fenomen 2016 yılında çoklu organ yetmezliğinden yoğun bakıma yatırıldı ancak kısa süre sonra toparlandı.

Caner Çalışır, 2020 yılında FOX TV ekranlarında yayınlanan “Benimle Söyle” programında jüri üyeliği yaptı. Caner Çalışır, fenomen Kerimcan Durmaz, Cemal Can Canseven, Hakan Kakız, Selin Ciğerci ve Samet Liçina ile yakın arkadaştır. Bir dönem Kerimcan Durmaz ile yolları ayrıldı. Sosyal medya hesapları üzerinden köpeği ile sevimli pozlar veren, özel hayatında yemek yemeyi çok seven, televizyon izlemeye aşina, evde oturup vakit geçirmeye bayılan,  uyumayı çok seven, kişisel bakımına abartılı yaklaşmayan Caner Çalışır karantina günlerinde 170 kilo oldu. 10 Haziran 2020 tarihinde İstanbul’da geçirdiği kalp krizi sonucunda 31 yaşında hayatını kaybetti. Caner Çalışır cenazesi İstanbul Arnavutköy’de bulunan kimsesizler mezarlığı Kayabaşı Mezarlığı’na defnedildi.

Caner Çalışır dizileri ve filmleri

Caner Çalışır oynadığı diziler? Caner Çalışır hangi dizilerde oynadı? Aşağıda yer almaktadır.

  • 2020 Benimle Söyle TV Yarışma Programı (Jüri Üyesi)
  • 2018 Kalp Atışı (TV Dizisi)
  • 2015 Ulan İstanbul (TV Dizisi)
  • 2014 O Hayat Benim (TV Dizisi)
  • 2014 Kiraz Mevsimi (TV Dizisi)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!