Çatlak Şanzel kimdir?

Çatlak Şanzel kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Çatlak Şanzel gençliği evli mi, kiminle evlendi, eşi kim? Kısaca hayatı ve biyografi bilgileri.

PAYLAŞ
Çatlak Şanzel kimdir?
  • 0
  • 3189
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Gerçek adı: Şanzel Çetin
Doğum tarihi: 10 Nisan 1982
Doğum yeri: Ankara
Boyu: 1.72 cm
Kilo: 73 kg
Burcu: Koç
Eğitim durumu: Ortaöğretim
Medeni hali: Evli
Meslek:  Şarkıcı
İnstagram hesabı için tıklayın.

Çatlak Şanzel nereli? Kaç yaşında?

Çatlak Şanzel kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Çatlak Şanzel evli mi, kiminle evlendi, eşi kim? Çatlak Şanzel gençliği, makyajsız, eski hali, fotoğrafları, dövmeleri, hangi pavyonda? Çatlak Şanzel öldürdüğü doktor kim? Çatlak Şanzel evlendiği adam kimdir? Çatlak Şanzel burnu estetik mi, albümleri, müzik kariyeri, konserleri, sahne aldığı mekanlar, kısaca hayatı hakkında merak edilen tüm detaylar kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Çatlak Şanzel hayatı ve biyografisi

Çatlak Şanzel gerçek adı ile Şanzel Çetin Türk sahne sanatçısıdır. Yakın bir süre içinde seslendirdiği Neredesin şarkısı ile ünlendi. En büyük çıkışını 2020 yılında hayat hikayesini anlattığı Armağan Çağlayan’ın YouTube’daki programına konuk olması ile yaptı.

Çatlak Şanzel öldürdüğü doktor

Çatlak Şanzel 10 Nisan 1982 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Memleketi aslen Kahramanmaraş Elbistan’dır. Annesi Reyhan Tuncel’dir. Çatlak Şanzel 12 yaşında düğünlerde sahne almaya başladı. 17 yaşında bir doktoru öldürmekten ötürü ceza evine girdi. Adam öldürmesine neden olan olay doktorun yakın bir akrabasına yanlış teşhis koyması sonucunda akrabasının hayatını kaybetmesidir. Çatlak Şanzel ceza evine girdikten sonra tanımadığı bir adamla ceza evinde nikah kıydı. Günümüzde bu evlilik hala geçerliliğini korumaktadır. 

Bir dönem Vatan TV ekranlarında İsmail YK imzalı ‘Neredesin’ şarkısı ile sosyal medyada fenomen haline geldi. Ankara’da farklı mekanlarda sahne alan Çatlak Şanzel’in henüz bir albümü yoktur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!