Cennet Mahallesi Aliş kimdir?

Cennet Mahallesi Aliş kimdir? Cennet Mahallesi Aliş adı ne? Bir dönem televizyon ekranında birbirinden değerli oyuncu kadrosu ile evlere şenlik getiren Cennet Mahallesi dizisi bugün tekrar bölümleri ile bile izleyenleri ekran başına kilitliyor.

PAYLAŞ
Cennet Mahallesi Aliş kimdir?
  • 0
  • 8490
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 4 dakika da oku
  • +
  • -

Cennet Mahallesi Oyuncuları Aliş’in gerçek adı? Cennet Mahallesi Aliş ve Ayşe gerçek isimleri ne?

Cennet Mahallesi Aliş kimdir? Cennet Mahallesi Aliş adı ne? Bir dönem televizyon ekranında birbirinden değerli oyuncu kadrosu ile evlere şenlik getiren Cennet Mahallesi dizisi bugün tekrar bölümleri ile bile izleyenleri ekran başına kilitliyor. Sıcak ve samimi mahalle hayatının en belirgin örneklerinden olan ve Yeşilçam sinemasının 2000’li yıllarlın versiyonu niteliğinde olan Cennet Mahallesi dizsinin oyuncuları da her neslin hafızasında yer edindi. Rolleri ve senaryo o kadar zengin ve içtendi ki oyuncuların canlandırdığı roller kendi gerçek isimlerinin önüne geçti. Öyle ki dizinin en minik oyuncuları olan Aliş ve Ayşe’nin gerçek adlarından ziyade dizideki adları ile biliniyor.

Peki, Cennet Mahallesi Aliş kimdir? Cennet Mahallesi Aliş Ayşe ile birlikte dizinin en küçük oyuncu karakterlerini oluşturuyorlardı. Aliş rolünü Seyit Karabulut ve Ayşe rolünü ise Belemir Temizsoy canlandırmıştır. Ancak özellikle de Cennet Mahallesi Aliş Çağatay Akman olduğu yönünde haberleri duyan ve görenler oldukça şaşkın bir hale büründüler. İşte Cennet Mahallesi Aliş kimdir? Tüm ayrıntıları.

Cennet Mahallesi Aliş Çağatay Akman mı?

Cennet Mahallesi Aliş Çağatay Akman olduğu yönünde haberler bir anda herkesi acaba Cennet Mahallesi Aliş Çağatay Akman mı? Sorularını zirveye taşıdı. Ancak belirtmekte fayda var bu durum sadece basit bir benzetmeden ibarettir.

Seyit Karabulut kimdir? Cennet Mahallesi Aliş kimdir? Hayatı ve Biyografisi

Cennet Mahallesi dizisinde Aliş karakterini canlandıran oyuncu Seyit Karabulut, 1 Ocak 1994 senesinde İstanbul’da dünyaya geldi. Aslen Trakyalıdır. Eğitimine İstanbul’da devam ederken 2004 yılında Cennet Mahallesi dizisine çocuk oyuncu olarak dizi kadrosuna dahil oldu. 2004 yılından itibaren 3 sezon boyunca Aliş çocuk karakterine hayat verdi. Dizinin 2007 yılında final yapmasının ardından ekranlara veda eden isim oldu. Daha sonra Ankara’da vatani görevini yapmak için asker ocağına gitti. Askerliğini tamamladıktan sonra rutin hayatına kaldığı yerden devam etti. TRT ekranlarında Berdan Merdini’nin sunduğu programın orkestrasında görev aldı.

Seyit Karabulut Cennet Mahallesi Aliş oynadığı diziler hangileri?

Seyit Karabulut Cennet Mahallesi Aliş 3 yıl boyunca Cennet Mahallesi dizisinde rol aldı. Bu oynadığı ilk dizi projesi oldu.

  • Cennet Mahallesi Aliş 2004-2007
  • TRT Berdan Mardini Orkestrası Müzik

Seyit Karabulut Cennet Mahallesi Aliş boyu, kilosu ve burcu

Seyit Karabulut Cennet Mahallesi Aliş’in boyu 1.68 cm ve kilosu 76 Kg burcu ise Oğlak.

Cennet Mahallesi Aliş Ayşe şimdiki halleri

Cennet Mahallesi Aliş büyüdü veCennet Mahallesi Aliş büyük hali ile karşınızda. Zamanın önüne geçilmiyor. Aradan 15 yıl geçti. Yıllar değişime adeta meydan okuyor. İşte yılların değiştirdiği isim Seyit Karabulut Cennet Mahallesi Aliş’in şimdiki ve önceki halleri.

Cennet Mahallesi Aliş’in son hali

Cennet Mahallesi Aliş son hali diziyi izleyenler tarafından merak ediliyor. Cennet Mahallesi Aliş’in simdiki halini görenler şaşkına döndü. Cennet Mahallesi Ali İle Ayşe’nin son hali ise hem görenleri duygulandırdı hem de değişim karşısında şaşırttı. Dönemin en sıcak ve en samimi dizileri arsında yer alan Cennet Mahallesi Ali ve Ayşe’nin şimdiki halleri zamanın nasıl geçtiğine de ayrıca tanıklık ediyor. Cennet Mahallesi Aliş’in yeni hali ile eski hali arasına uçurumlar var.

Cennet Mahallesi Aliş şimdi ne yapıyor? Cennet Mahallesi Aliş evli mi? Çocuğu var mı?

Cennet Mahallesi Aliş diziden ayrıldıktan sonra rutin hayatına geri döndü. Eğitimine devam edip etmediği net olarak bilinmiyor. Ancak bilinen en somut gerçek bir daha bir dizi ve film projesinde yer alamadığıdır. Seyit Karabulut darbuka çalmaya ve müzik hayatına devam etmektedir. 2013 yılından beri evli olan Seyit Karabulut 1 çocuk babasıdır.

Cennet Mahallesi Aliş kaç yaşında? Cennet Mahallesi Aliş nereli?

Cennet Mahallesi Aliş 2019 tarihi ile 25 yaşındadır. Aslen Trakyalıdır.

Cennet Mahallesi Aliş instagram hesabı için tıklayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!