Ceren Taşçı Kimdir?

Ceren Taşçı kimdir? Ceren Taşçı boy. Ceren Taşçı kaç kilo ve nasıl zayıfladı? Gerçek kilosu. Ceren Taşçı sevgilisi.Ceren Taşçı dizileri. Ceren Taşçı beni.

PAYLAŞ
Ceren Taşçı Kimdir?
  • 0
  • 2082
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 4 dakika da oku
  • +
  • -

Ceren Taşçı boy, Ceren Taşçı kaç kilo ve nasıl zayıfladı?

Ceren Taşçı kimdir? Dizi filmlerin yeni ve başarılı oyuncusu Ceren Taşçı özellikle de canlandırdığı karakterlerle özdeşleşmesi ile izleyenler tarafından tam not almıştır.Bazı durumlarda rölünün önüne gçen Ceren Taşçı en çok kilosu ve nasıl zayıfladığı şeklinde sorularla hayranlarının gündeminde kalmıştır. Oyuncu Ceren Taşçı sanıldığı gibi kilolu bir insan değildir.

Ceren Taşçı gerçek hali ve gerçek kilosu kaçtır?

Ceren Taşçı boyu 1.60 cam olup Ceren Taşçı kilosu 62 kg’dır. Bir önceki dizde rol gereği hamile olan Ceren Taşçı, yeni dizisinde oldukça formda ve zinde. Rutin uygulamalarla bir önceki halinden olukça zayıftır. Kim kimdir bölümümüzde yaz dizilerinin ustaca bir araya getirilin kadrosunun içinde yer alan oyuncu Ceren Taşçı hayatı ve biyografisi hakkında bilgiler sunacağız.

Ceren Taşçı dizileri hangileridir?

Ceren Taşçı’nın rol aldığı diziler ve filmler aşağıda yer almaktadır.

  • 2018 – Erkenci Kuş (Ayhan) (TV Dizisi)
  • 2017 – Aslan Ailem (Sevgi) (TV Dizisi)
  • 2016-2017 – No: 309 (Filiz Sarıhan) (TV Dizisi)

Ceren Taşçı reklam filmlerinde oynadı mı? Sinema filmleri hangileri?

Oyuncu Ceren Taşçı herhangi bir reklam filminde rol almamıştır. Aynı zamanda bir sinema filmi yoktur. Bazı kaynaklar bu konuda yazmış olsa da ne yazık ki bilgi kirliliğidir.

Ceren Taşçı kimdir? Kaç yaşında? Aslen nereli

Türk dizi oyuncusu Ceren Taşçı 15 Mayıs 1989 yılında İstanbul’da doğdu. Ceren Taşçı 28 yaşındadır. İstanbul’da doğan oyuncu, köken olarak da aslen İstanbullu’dur.  Dünyanın ve Avrupa’nın kültür, sanat değerlerini bir arada tutan mega kenti İstanbul’da doğup büyüyüen Ceren Taşçı’nın çocukluk yılları ve eğitim hayatı İstanbul’da başladı. İlköğretim ve lise eğitimini tamamladıktan sonra, üniversite için yine İstanbul’u tercih etti. İstanbul Kadir Has Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunu olan Ceren Taşçı medya ve televizyonculuk hayatına 2015 yılında merhaba dedi. 2010 yılında başladığı ve gönül verdiği tiyatro onu televizyon ekranlarına taşıdı. Yaz dizisi projesi olan ve 2016 yılında ekranlara gelen NO:309 dizi filminde Filiz karakterini canlandırdığında onu herkes daha öncesinde başarılı oyuncuyu biliyormuşçasına izledi. Ancak Ceren Taşçı ilk kez kamer önünde oynuyordur. Bu başarısı ona 2 farklı dizi filmde daha oynamasına vesile oldu. Tiyatro ve dizi kariyerini İstanbul’da sürdüren Ceren Taşçı canlandırdığı karakterlerle özdeşleşen, samimi ve başarılı oyuncular listesinde yer almaktadır.

Ceren Taşçı beni gerçek mi?

Ceren Taşçı dizilerini izleyenler ve henüz sanatçı ile yeni tanışanlar No: 309 dizisinde canlandırdığı Filiz karakterinin yüzündeki ben’i çok sorgulamışlardır. Ceren Taşçı yüzündeki ben gerçek değildir.Bu sadece rol icabıdır.

Ceren Taşçı evli mi? Eşi kim?

Başarılı olup da özel hayatı sorgulanası kişilerden birisi de kuşkusuz Ceren Taşçı. Peki, oyuncu Ceren Taşçı evli mi? Bu sorunun yanıtı şimdilik hayır. Ancak sevgilisi konusunda birşeyler söyleyebiliriz.

Ceren Taşçı sevgilisi kimdir?

Ceren Taşçı sevgilisi ve adını bilmiyoruz. Özel hayatını magazin gündeminde tutmayan oyuncunun sevgilisi olup olmadığı bilgisine ulaşamadık.

Ceren Taşçı eski hali, fiziği ve fiziksel özellikleri – Ceren Taşçı makyajsız hali nasıl?

Oldukça doğal bir yüz güzelliğine sahip olan Ceren Taşçı fiziği ve fiziksel özellikleri ile göz dolduran kadın oyuncular arasındadır. Her hali ile güzelliğini ve duruluğunu koruyan başarılı oyuncu Ceren Taşçı makyajsız hali ile bile çok güzel ve sempatiktir.

Ceren Taşçı instagram

Ceren Taşçı instagram hesabı için tıklayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!