Çiğdem Özer Kimdir?

PAYLAŞ
Çiğdem Özer Kimdir?
  • 0
  • 3809
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Çiğdem Özer kimdir?

Aşık Veysel’in torunu Çiğdem Özer kimdir? İyi parti’de siyasete mi atıldı? Çiğdem Özer nereli? Çiğdem Özer kaç yaşında? İşte Çiğdem Özer hayatı, kariyeri, siyasi geçmişi haberimizde.  Çiğdem Özer Akbank çalışanı olarak kariyerinden hayli söz edilmiştir. Çiğdem Özer Sabancı bünyesinde Yönetim Kurulu Özel Büro Yöneticisi ya da en bilinen yönü ile Akbank Genel Müdürlüğü’nde Murahhas Üye Suzan Sabancı Dinçer’in asistanı.  Peki, Çiğdem Özer kaç yaşında? Çiğdem Özer Aşık Veysel Torunu olması nasıl bir duygu? Aşık Veyselin torunları arasında en çok ses getiren isim Çiğdem Özer oldu. Aşık Veyselin torunu Çiğdem Özer Meral Akşener‘in kurduğu yeni partisi olan İyi Parti’de Meral Akşener’in danışmanı oldu.

Çiğdem Özer Meral Akşener Yeni Parti de isim olarak gösterilince Aşık Veysel’in 123. Yaş gününde en büyük sürpriz bu oldu galiba. Çiğdem Özer CHP üzerinden de siyaset adımları atmıştı daha önce. Çiğdem Özer ne iş yapar sorusu herkesin gündeminde. Belki de bundan sonra siyaset sahnesinde sık sık göreceğiz. Aşık Veysel’in torunları arasında siyaseti, güçlü kariyeri ve çok yönlülüğü ile Çiğdem Özer biyografi köşemizde. İşte Çiğdem Özer hayatı.

Çiğdem Özer 1975 yılında İstanbul’da dünyaya geldi.  Çiğden Özer aslen Sivrialan Sivaslı’dır. Çiğdem Özer dedesi Aşık Veysel’in ölümünde 2 yıl sonra dünyaya gelmektedir. Zaten ismini de yine dedesi Aşık Veysel’in şiirinden almıştır. Çiğdem Özer ailesinde beş kardeşin en küçüğüdür. Ailesi Çiğdem Özer doğmadan önce adını Veysel olarak belirlerler. Çocukluğunda doğaya ve çiçeklere olan sevgisi ve merhameti yüzünden oda Çiğdem adını verirler. Çiğdem Özer Aşık Veysel’i yani dedesini tanımadı ama ninesi Gülüzar, annesi ve babasından hep dedesi Aşık Veysel’i dinlemiştir. Çiğdem Özer, her yıl Sivrialan köyüne mutlaka giderek ziyaret etmektedir. Çiğdem Özer’in eğitim hayatı İstanbul’da geçmiştir. İlk orta ve Liseyi İstanbul’da tamamladı. Üniversiteyi de bölüm olarak Halkla İlişkiler bölümünü seçerek bu alanda okudu ve mezun oldu.  Çiğdem Özer, 1996 yılından beri Akbank Genel Müdürlüğü‘nde Murahhas Üye Suzan Sabancı Dinçer‘in asistanı

Sanata olan yatkınlığı nedeniyle Ünlü Hat Ustası Ethem Çalışkan’dan hat dersleri almıştır. Çiğdem Özer dedesi Aşık Veysel’in şiirlerini kendi el yazısı ile kitap haline getirmeye çalışıyor.  Spor yapmayı ve yemek yapmayı çok sevmektedir.

Çiğdem Özer Meral Akşener ile İyi parti de siyaset yolunda ilerlemeye devam ediyor.

Çiğdem Özer sosyal medya hesapları

Çiğdem Özer instagram: https://www.instagram.com/cit0s/

Çiğdem Özer facebook:

Çiğdem Özer twitter: https://twitter.com/cigdem_ozer

Çiğdem Özer Fotoğrafları

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!