Necip Memili Kimdir?

PAYLAŞ
Necip Memili Kimdir?
  • 0
  • 2480
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Necip Memili Çukur Cumali Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Biyografi

Çukur Cumali kimdir, kaç yaşında? Çukur Cumali Necip Memili nereli, dizileri neler?  Çukur Cumali kim? Cumali Koçovalı kim oynayacak? Çukur Cumali Koçovalı kim olacak? Çukur Cumali kim olacak? Çukur Cumali sahnesi ile göz doldurdu.

Çukur Cumali kim oynayacak derken rolü Necip Memili kaptı.

Bir dönem Çukur Cumali rolü için Ufuk bayraktar, Nejat İşler ve Kenana İmirzalıoğlu isimleri geçmişti. Ancak dizinin yeni sezonunda Cumali rolü ile Necip Memili karşımıza çıktı. O zaman Necip Memili’yi yakından tanıyalım. Cumali Koçovalı kimdir? İşte hayatı.

Necip Memili  27 Mayıs 1980 yılında Adana’da doğdu. Eğitim hayatına burada başladı. Üniversiteyi memleketinde Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Oyunculuk Bölümü’nde tamamladı. Üniversite yıllarında başlayan tiyatro onu bugün milyonların sevgilisi yaptı.  Günümüzde Moda Sahnesi’nde tiyatro oyunlarına devam eden Necip Memili kötü rollerin baş adamı oldu.

Sinema, Dizi ve televizyonculuk kariyerine yolculuğu 2006 senesinde ‘Yaprak Dökümü’ dizisi ile başladı.

Dila Hanım’ dizisindeki Azer rolü ile dikkat çekti.

‘Hanımın Çiftliği’, “Kaçak” ‘Yalan Dünya’, ‘Bedel’, ‘Muhteşem Yüzyıl Kösem’ ve ‘Dolunay’, Şahsiyet”  gibi yapımlarda rol aldı.

‘Halam Geldi’, ‘Sürgün İnek’, ‘Yok Artık’ ve ‘Kaçma Birader’ gibi sinema filmlerinde rol aldı. Şimdilerde ‘Çukur’ dizisinde Koçovalı Ailesi’nin en büyük kardeşi olan Cumali karakterine hayat vermektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!