Damla Kalaycık kimdir?

Damla Kalaycık kimdir, nereli, kaç yaşında, doğum günü, boyu, kilosu, burcu? Damla Kalaycık evli mi, eşi? Damla Kalaycık saç rengi, eski hali, estetik oldu mu, estetiksiz?

PAYLAŞ
Damla Kalaycık kimdir?
  • 0
  • 2688
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Gerçek adı: Damla Kalaycık
Doğum tarihi: 15 Ekim 1991
Doğum yeri: Çanakkale
Boy: 1.68 cm
Kilo: 57 kg
Burcu: Terazi
Eğitim: Üniversite
İlişkisi: Evli
Meslek:  Blogger, Fenomen, Youtuber
İnstagram hesabı için tıklayın

Damla Kalaycık nereli? Kaç yaşında?

Damla Kalaycık kimdir, nereli, kaç yaşında, doğum günü, boyu, kilosu, burcu? Damla Kalaycık evli mi, eşi, kiminle evlendi? Damla Kalaycık saç rengi, eski hali, estetik oldu mu, estetiksiz, makyajsız hali? Damla Kalaycık annesi neden öldü? Kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak. 

Damla Kalaycık hayatı ve biyografisi

Damla Kalaycık Tür fenomen, bloger ve youtuber’dir. Sosyal medya hesapları üzerinden paylaştığı içeriklerle tanınmaya başladı.

Damla Kalaycık kimdir, nereli, kaç yaşında, doğum günü, boyu, kilosu, burcu

Damla Kalaycık 15 Ekim 1991 yılında Çanakkale Biga’da dünyaya geldi. Berkay adında bir erkek kardeşi bulunmaktadır. Damla Kalaycık eğitim hayatına Biga’da başladı. Biga Atatürk Lisesi’ni tamamladıktan sonra üniversite eğitimine İstanbul Teknik Üniversitesi Fizik Mühendisliği bölümünde sürdürdü ve bu alandan mezun oldu.

Damla Kalaycık saç rengi, eski hali, estetik oldu mu, estetiksiz, makyajsız hali

Üniversite yıllarında Avrupa’nın çeşitli ülkelerine gitme fırsatı elde etmiştir. Kendisi tüm dünya ülkelerine seyahat etmeyi arzulamaktadır. Damla Kalaycık üniversitenin ilk yılında annesini kaybetti. 

Damla Kalaycık evli mi, eşi, kiminle evlendi

Damla Kalaycık internet dünyasında yolculuğu 2013 yılında blog hesabı açarak başladı. Ardından 2016 yılında youtube hesabını açmıştır. Damla Kalaycık Aralık 2019 tarihinde evlenerek Damla Kalaycık Dedeoğlu soyadını aldı. Enleri arasında makyaj ürünleri olarak aydınlatıcı, eyeliner ve maskara yer alırken favori alışveriş mağazası Zara’dır. Damla Kalaycık en büyük tutkusu seyahat, en beğenmediği özelliği karasızlık, beğendiği parfüm markası ise Victoria Secret.

Damla Kalaycık annesi neden öldü

En sevdiği yemeklerin başında taze fasulye yer alırken ezine peyniri ve domates ile bütünleşen bir damak tadı bulunmaktadır. Yemek kültürünü en çok beğendiği ülke İtalya’dır. Damla Kalaycık bir zamanlar korku filmi seyrettiğini ancak sonradan bilim kurgu, fantastik ve animasyon filmlere yöneldiğini belirtmiştir. Ayrıca yağlı boya tablolar yapmaktan keyif almaktadır. Bunun yanında topuklu ayakkabı giymeyi sevmektedir.

Damla Kalaycık günümüzde youtube üzerinde yaşam stili, makyaj sırları, kozmetik ürünleri, gezi ve seyahat, stil, alışveriş, saç modelleri ve parfüm gibi konularda paylaşımlar yapmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!